Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Cenk Tosun: Herkes çok koştu, elinden geleni yaptı

Cenk Tosun: Herkes çok koştu, elinden geleni yaptı

Beşiktaş, Fenerbahçe'yi 4-2 yenerek 3 puanın sahibi oldu. Maçın ardından konuşan Cenk Tosun, aşağıdaki ifadelere yer verdi:

“Takım arkadaşlarımı kutluyorum. 45-50 dakika on kişi oynamak kolay bir iş değil. Herkes çok koştu, elinden geleni yaptı. Redmond’a teşekkür etmek istiyorum, iki golümde asisti o yaptı. Hele ki ikinci devre iyi oynadığımızı düşünüyorum. Kalecimiz Mert çok iyi bir maç çıkardı. Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Önemli bir üç puan. Buradan galip ayrıldığımız için mutluyuz."

"Beşiktaş için her zaman değer"

"On kişi kaldıktan sonra süreci takım olarak iyi yönettik. Hızlı ataklar yaptık, rakibin ataklarında toplu olarak defans yapmaya çalıştık. Çok koştum, çok yoruldum ama Beşiktaş için her zaman değer."

"Galibiyeti Tayyip’e armağan ediyoruz"

"Galibiyeti Tayyip’e armağan ediyoruz. Tayyip, talihsiz bir sakatlık geçirdi. Tayyip çok sevdiğimiz ve değer verdiğimiz bir kardeşimiz. Devre arasında onunla konuştum. Belki altı ay futbol oynayamayacak sonra on sene daha futbol oynayacak. Her zaman pozitif olmasını söyledim.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık