Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor ile Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş karşı karşıya! Muhtemel 11’ler ve istatistikler...

Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor ile Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş karşı karşıya! Muhtemel 11’ler ve istatistikler...

Kayserispor Beşiktaş maçı, toparlanmak için büyük mücadeleler veren iki takım için de büyük önem arz ediyor. Fernando Santos’un gelmesinin ardından yeniden diriliş yollarını arayan Beşiktaş, galibiyet için tüm yolları deneyecek. Peki, Kayserispor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte, o karşılaşma hakkında detaylı bilgiler ve muhtemel 11’ler...

Edinilen bilgielre göre; Süper Lig’in 25’inci Hafta mücadelesinde Kayserispor, Beşiktaş’ı konuk edecek. 12 Şubat Pazartesi günü saat 20.00’da oynanacak mücadele, Bein Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek.

KAYSERİSPOR ANALİZİ

Recep Uçar sonrası yola Burak Yılmaz'la devam eden Kayserispor, 38 yaşındaki teknik adamla Süper Lig'de çıktığı 2 maçta da sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Sarı-kırmızılı ekipte Majid Hosseini, Anthony Uzodimma, Carlos Mane ve Stephane Bahoken sakat; Kartal Kayra Yılmaz cezalı.

Kartal Kayra yerine ön liberoda yeni transfer Mehdi Bourabia'yı görebiliriz.

Burak Hoca santrfor bölgesinde Gökhan Sazdağı kullanıyordu ancak bir diğer yeni transfer Duckens Nazon ilk 11 başlayabilir.

Otabek Shukurov da orta alandaki düzene mutlaka entegre olacaktır.

Eray Özbek veya Miguel Cardoso yedeğe çekilebilir.

BEŞİKTAŞ ANALİZİ

Ligde Trabzonspor'u 2-0 yenen, Türkiye Kupası'nda Antalyaspor'u 1-0 geriden gelip Jackson Muleka'nın golleriyle 2-1 deviren Beşiktaş'ta ise eksik sayısı 10!

Vincent Aboubakar, Rachid Ghezzal, Milot Rashica, Tayfur Bingöl, Salih Uçan, Alex Oxlade-Chamberlain, Amir Hadziahmetovic, Jonas Svensson ve Emrecan Uzunhan sakat.

Arthur Masuaku henüz Afrika Uluslar Kupası'ndan dönmedi.

Yeni transferler Ernest Muçi ile Al-Musrati deplasman kafilesinde yer aldı.

Nottingham Forest'tan kiralanan Joe Worrall, Antalyaspor maçıyla siftah yapmıştı.

Sakat oyuncuların çokluğu, bazı isimlerin pozisyonları dışında oynamak zorunda kalması nedeniyle TD Fernando Santos, 3 yeni transfere de ilk 11'de şans verebilir.

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- Kayserispor'un ligdeki son 4 maçının tamamı "2.5 ALT" bitti. Son 3 maçın ilk yarılarında 1'er gol izledik.

- Beşiktaş'ın ligdeki son 3 maçı "2.5 ALT" bitti. Siyah-beyazlılar Santos yönetiminde deplasmanda hiç gol atamadı.

- Maçın hakemi Kadir Sağlam, bu sezon ligde 10 karşılaşmada düdük çaldı. (53 sarı kart - 1 kırmızı kart - 5 penaltı)

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık