Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Burak Yılmaz: Tamamen benim isteğimle gerçekleşmiş bir olay

Burak Yılmaz: Tamamen benim isteğimle gerçekleşmiş bir olay

Beşiktaş’ın yeni teknik sorumlusu Burak Yılmaz, Şenol Güneş’in ayrılığının ardından göreve başladığı bu kritik dönemde basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş’ın tecrübeli futbolcusu ve artık teknik sorumlusu olan Yılmaz, takımının yaklaşan derbi maçına ne derece hazır olduğuna dair bilgilendirme yaptı.

“Derbiye yüzde 100 hazır olacaklarına inandıklarını” belirtirken “İki tane yeni hocamız katıldı aramıza. Benim isteğimle, benim arzumla. Yönetimimize de teşekkür ediyorum. Benim bu arzumu kırmadılar. Tamamen benim isteğimle gerçekleşmiş bir olay. Bize daha fazla güç katacağını düşündük. Buna inandık. Bu şekilde devam ediyoruz. Dün ülkemizi çok mutlu eden milli takımımızı tebrik ediyorum. Çok mutlu olduk. Çok mutlu ettiler bizi.” ifadelerini kullandı.

“KENDİME GÜVENİYORUM”

Burak Yılmaz, futbolculuk kariyerinde yaşadığı zorluklardan da bahsederken şunları söyledi:

“Benim futbolculuk hayatımda da hep zorluklar vardı. Allaha şükürler olsun ki hep zorlukların üstesinden geldik. Bu başka bir görev, başka bir tanım, başka bir pozisyon. Ama ben yine tabii ki kendime güveniyorum, ekibimize güveniyorum, futbolcu arkadaşlarıma yürekten güveniyorum, camiamıza yürekten güveniyorum.”

“HER ŞEYİN FARKINDAYIM”

Yılmaz ayrıca, “Tabii ki de zor ama zorları başarırsan bazı yerlere gelebiliyorsun, bazı şeyleri ortaya çıkarabiliyorsun. Ben rahatım. En önemlisi oyuncu arkadaşlarıma güvenim sonsuz. Görevimin bilincindeyim. Bu pozisyona layık olmaya çalışıyorum. Koca bir camiayı temsil ediyorum. Her şeyin farkındayım hiç merak etmeyin. Ama benim en büyük güvencem oyuncularımız. Ben onlara yürekten güveniyorum” dedi.

YENİ TEKNİ EKİPLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Beşiktaş’ın yeni teknik sorumlusu Burak Yılmaz, ekibe katılan antrenörler Hari Vukas ve Toni Modric hakkında düşüncelerini açıkladı.

Yılmaz, “Onlar yakından tanıdığım isimler. Her zaman iletişim halindeydim. Hatta geçen sene Lille-Marsilya maçına gittiğimde de Hari ile orada görüşmüştüm. Kendisi Tudor ile birlikteydi. Onlara da teşekkür ediyorum. Onlara olan davetimizi hiç ikiletmeden burada oldular. Bu da kulübümüzün, camiamızın büyüklüğünden geliyor. Bunun için de ayrı mutluyum. Ama hiçbir spekülasyona gerek yok. Her şey benim isteğimle oldu. Onlar bize azıcık bir güç bile katsa bizim için çok değerli. Alacağımız bir bilgi, bir artı bizim için çok değerli. O yüzden her şey olumlu yönde gidiyor” şeklinde ifade etti.

SAKAT FUTBOLCULARIN DURUMU

Öte yandan, sakatlıklarla boğuşan Salih Uçan ve Gedson Fernandes hakkında da konuşan Yılmaz, “İnşallah yetişebilirler. Sağlık ekibimiz yetişmeleri için elinden geleni yapıyor. Yetişirlerse çok mutlu oluruz. Yetişmezlerse de mutlaka onların yerine oynayacak oyuncular Beşiktaş’ın oyuncusudur. Sahaya sonuçta 11 kişi çıkacağız. Ben her şeyden dolayı hem umutluyum, hem mutluyum” dedi.

DERBİ HAZIRLIKLAR TÜM HIZIYLA DEVAM

Beşiktaş, Burak Yılmaz yönetiminde Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen antrenmanda, ısınma hareketleriyle başlanarak, ardından düz koşu ve kondisyon çalışmalarına geçildi. Basına kapalı bölümde ise taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirildi.

Salih Uçan, Gedson Fernandes, Mert Günok ve Eric Bailly antrenmana katılmazken, Tayyip Talha Sanuç’un sakatlık süreci fizyoterapist gözetiminde devam etti.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık