Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Bu Oyuncak Sana Arkadaşım kampanyası dünya basınında gündem oldu!

Bu Oyuncak Sana Arkadaşım kampanyası dünya basınında gündem oldu!

Beşiktaş taraftarlarının dün oynanan Antalyaspor karşılaşmasında “Bu oyuncak sana arkadaşım” kampanyası kapsamında maçın 4:17’nci dakikasında sahaya peluş oyuncaklar atması, dünya gündeminde geniş yer buldu. Edinilen bilgilere göre; Dünyada uluslararası alanda yayın yapan medya kuruluşları, etkinlik sırasındaki fotoğrafları paylaşarak kampanyanın önemine dikkat çekti. Öte yandan Beşiktaş Kulübü’nün Instagram hesabındaki paylaşım ise 24 milyon izlenmeye ulaştı.

Dünya basınında yer alan ifadeler şu şekilde:

SERIE A RESMİ HESABI: Hayat, sporu aştığında... Beşiktaş ve Antalyaspor’dan depremden etkilenen çocuklar için iç açıcı bir jest.

L’EQUiPE: Maçta kötü bir Futbol vardı ama mesele futbol değildi. Beşiktaş taraftarları deprem mağduru çocuklara destek olmak için sahaya yumuşak oyuncaklar attılar.

THE ATHLETIC: Beşiktaş taraftarları 4.17’de oyunu yarıda kesti ve sahaya oyuncaklar attı. Benzer bir bağışı 2011 Van depreminde çocuklara destek olmak için yapan Beşiktaş taraftarları bunu ilk kez yapmıyor.

THE GUARDIAN: Beşiktaş-Antalya maçında depremden sağ kurtulan çocuklara bağış olarak binlerce oyuncak ayı ve peluş oyuncak atıldı.

BBC: Taraftarlar Deprem bölgesindeki çocuklara hediye edilmek üzere atkı, bere ve pelüş oyuncaklar attı.

ESPN: Beşiktaş taraftarları, depremden etkilenen çocuklara gönderilmek üzere sahaya oyuncak ve peluş hayvanlar fırlattı. Güzel oyun...

AL JAZEERA: Beşiktaş taraftarları depremden kurtulan çocuklara oyuncak bağışlarken, maç sırasında futbol sahasına oyuncak ayılar yağdı.

YAHOO SPORT: Beşiktaş taraftarları, depremden etkilenen çocuklara göndermek için sahaya oyuncaklar fırlattı. Muhteşem bir an.

REUTERS: Beşiktaş taraftarları depremden etkilenen çocuklar için sahaya oyuncak fırlattı.

SKY SPORTS FOOTBALL: İnanılmaz. Beşiktaş taraftarı, depremden etkilenen çocuklar için yüzlerce oyuncağı ve içi doldurulmuş oyuncakları sahaya fırlattı.

BLOOMBERG: Beşiktaş taraftarları, Antalyaspor ile oynanan maçta bu ay meydana gelen büyük depremden etkilenen çocukların yararına sahaya oyuncak yağdırdı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık