Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Bir haber işinden etti! Gazeteci arkadaşlarından destek yağdı!

Bir haber işinden etti! Gazeteci arkadaşlarından destek yağdı!

Usta gazeteci Kartal Yiğit, Ronaldo Fenerbahçe'de haberi yüzünden işinden oldu. Sevilen ve sayılan spor yazarlarından Kartal Yiğit'in işinden edilmesi üzerine gazeteci arkadaşları destekte bulundu. Kartal Yiğit, Twitter hesabında yaptığı açıklamalrda konuyu açıkladı:

"KAMUOYUNA AÇIKLAMA

30 yıllık meslek hayatımda hiçbir zaman kasıtlı , başkaları tarafından dikte ettirilen hiçbir habere imza atmadım . işe gelmeyen haberler için kulüp yönetimleri tarafından sitemler aldım . Ancak yine sonunda çoğu zaman haklı çıktım.

Ronaldo haberinde de sağlam saydığım bir kaynağım dan aldığım bilgi ile haberi yaptım . Evet daha dikkatli bir üslüp kullanabilirdim . Bu meslekte kesin bir şey yoktur hele transfer de. Yine de haberin doğruluğundan şüphem yok. Bana tepki gösteren arkadaşlar imkanları varsa sayın Ali Koç’a konuyu sorsunlar.

Herneyse bazı konularda bazı kişi ve kurumlara ilişkin bir şeyler yazmak meğerse işşiz kalmalara bile neden olabiliyormuş . Bunca yol sonra bunu da anladık! Her haberin bir vesile ile yalanlanması köklü kurumlarda pek sıkıntı yaratmaz bunun heryerde böyle olmadığını gördüm. Kime ne dokundu ki işimizi bırakmak zorunda kaldık .

Ayrıca Beşiktaşlı ve divan üyesi olmak suç mu? Beşiktaşlı bir gazeteci başka kulüple ilgili bir haber yapamaz ilkelliği ne demek? Linç yarışına ve haberi yalanlamak için dost bildiklerimizin de çaba göstermesi ayrı bir acıttı içimizi. Sağlık olsun...

Zamanla bütün gerçekler ortaya çıkar . Ha son olarak unutmadan bana mesaj atan arkadaşlar şunu iyi bilin Fenerbahçe tıpkı Beşiktaş gibi büyük camiadır 40 yaşına merdiven dayamış Ronaldo‘nun transfer haberi neden sizi kızdırdı? Yoksa siz kulübünüze güvenmiyor musunuz?"

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık