Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM X DUYURU TAKİP ET
sağ dik reklam KAMPANYA
PC- BAŞLIK ÜSTÜ YATIK - TWİTTER

16 Haziran 2025, Pazartesi

Beşiktaş'tan yeni seçim açıklaması!

Beşiktaş'tan yeni seçim açıklaması!

Beşiktaş Kulübü, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın mayıs ayında yapılacağı yönündeki iddialarla ilgili bir açıklama yayınladı. Edinilen bilgilere göre; duyuruda seçimin en geç aralık ayı başında gerçekleşeceği bilgisine yer verildi.

Açıklama şöyle;

Yazılı, görsel ve dijital medyada Kulübümüzün Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın 2024 yılının mayıs ayına erteleneceği yönünde yer alan haberler tamamen asılsızdır.

6 Ekim 2023 tarihinde kamuoyuna duyurduğumuz üzere; Kulübümüzün Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı en geç aralık ayı başında gerçekleştirilecektir.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın 2024 yılının mayıs ayında yapılacağı yönünde medyada yer alan haberlere itibar edilmemesini; Kongre Üyelerimizden, taraftarlarımızdan ve kamuoyundan rica eder;

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın yapılacağı tarihin belirlenmesi hususunda Beşiktaşımızın menfaatleri doğrultusunda çalışmaların ve görüşmelerin devam ettiğini belirtiriz.

Editör: Spor Servisi

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Son Dakika Haberleri

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

Site en alt 970-250 QR reklam
yukarı çık