Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'tan yedinci bomba Radja Nainggolan!

Beşiktaş'tan yedinci bomba Radja Nainggolan!

Siyah beyazlılar, Belçikalı yıldızın transferinde büyük aşama kaydetti. Salih Uçan, Kenan Karaman, Mehmet Topal, Rosier, Ghezzal ve Teixeira’yı kadrosuna katan Beşiktaş, 10 numara Nainggolan için de çalışmalarına devam ediyor. İnter’le sözleşmesini fesheden 33 yaşındaki oyuncuya 2.4 milyon Euro önerildi.

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; sezonu çifte şampiyonlukla tamamladıktan sonra bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde de mücadele edecek olan Beşiktaş, transferde ayağını gazdan çekmiyor. Salih Uçan, Kenan Karaman, Mehmet Topal, Valentin Rosier, Rachid Ghezzal ve Alex Teixeira’nın transferlerinde mutlu sona ulaşan siyah beyazlılar, şimdi de gözünü Radja Nainggolan’a dikti. İnter’le sözleşmesini fesheden 33 yaşındaki 10 numaranın transferinde sıcak saatler yaşanıyor.

Eşini ikna edebilirse...

Belçika basınından Gazet van Antwerpen, İnter ile yollarını ayıran tecrübeli 10 numara için Kartal’ın 2 yıllık sözleşme ve her sezon için 2.4 milyon Euro maaş ile 800 bin Euro’ya varan bonus önerdiğini duyurdu. Eşi Claudia ve çocuklarıyla Cagliari’de yaşayan, geçen sezon da Cagliari’de forma giyen Nainggolan’a siyah beyazlıların, Sardunya ekibinin teklif ettiğinden çok daha fazla maaş önerdiği, bu noktada Beşiktaş’ın yarışta önde olduğu aktarıldı. Transferin olumlu ilerlediği bildirildi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık