Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'tan transferde son atak!

Beşiktaş'tan transferde son atak!

Süper Lig’de ara transfer döneminin bitmesine artık kısa bir süre kalırken Beşiktaş, son hamlelerini yapmak için hemen harekete geçti. Edinilen bilgilere göre; şimdiden hem gelecek sezonun kadrosunu şekillendirmek hem de bu sezonun kalan kısmında daha güçlü bir hale gelmek isteyen Beşiktaş’ta Başkan Hasan Arat, İkinci Başkan Hüseyin Yücel’le birlikte transfer için yoğun mesai harcıyor.

SANTOS'UN TALEBİ...

Teknik direktör Fernando Santos’un raporu doğrultusunda takviye gereken yerlere oyuncu arayan Siyah-Beyazlılar, gündemdeki Lorenzo Insigne ve Marko Grujic için temaslarını sürdürüyor.

2026'YA KADAR KONTRATI VAR

ABD Major Lig ekiplerinden Toronto FC’de 2022’den beri kariyerini sürdüren Insigne’nin kulübüyle sözleşmesi 2026’da bitiyor. Avrupa’ya dönmek istediği konuşulan 32 yaşındaki yıldız, hücumda çok yönlü olması sebebiyle tercih ediliyor. Hem kanatlarda hem de forvet arkası oynayabilen İtalyan oyuncu ile son bir görüşme yapılacak ve artık mutlu sona ulaşılmaya çalışılacak. 2022'den bu yana Toronto forması giyen 32 yaşındaki futbolcu, MLS ekibinde 33 maça çıkıp, 11 gol, 6 asistle oynadı.

PAZARLIKLARDA SONA GELİNDİ

Diğer taraftan savunma ağırlıklı bir orta saha da arayan Kara Kartal, bu bölge için düşündüğü Grujic için kulübü Porto ile yaptığı pazarlıklarda sona geldi. Kontratı 2026’da sona erecek 27 yaşındaki Sırp oyuncuyla ilgili de Portekiz ekibinden artık olumlu ya da olumsuz bir cevap bekleniyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık