Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'tan TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye sert mesajlar!

Beşiktaş'tan TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye sert mesajlar!

Beşiktaş Kulübü son dönemde yaşanan hakem tartışmaları sonrasında iki ezeli rakibi Fenerbahçe ile Galatasaray’ın karşılıklı açıklamaları ile ilgili sert bir açıklama yayımlarken Türkiye Futbol Federasyonu’nun olaylar karşısındaki tutumunu da eleştirdi. Spor Arena'dan İsmail Er'in haberinde aktardıklarına göre;  siyah beyazlı kulübün resmi sitesinden ‘Adalet, Vicdan, Kayıkçı Kavgası‘ başlığıyla yayımlanan bildiride “Türk futbolunda son günlerde yaşananlar, yine bilindik senaryolarla karşı karşıya kaldığımızı göstermektedir” denilirken şu ifadelere yer verildi:

“Hakları yenmediği halde hakları yeniyormuşçasına feryat figan bağıran iki ezeli rakibimizin ortamı germekten başka bir işe yaramayan, camialarının gazını almak adına yaptıkları açıklamalar kayıkçı kavgasından ibarettir. Bu tutumları, kendilerini ve günü kurtarmak adına nafile çabalardır. Ne yazıktır ki bu tavırlarını sezon başından bu yana sürdürmektedirler. İki kulübün izledikleri bu yol, Türk futboluna zarar vermektedir. Herkes için adaletten bahsedip adaletten uzaklaşanlar, hatta ve hatta adaleti sadece kendileri adına arayanların amacı TFF’yi ve MHK’yı etki altına almaktır.

Şu anda tartışılması gereken, depremden kaynaklı ortaya çıkan ligin sisteminin nasıl olması gerektiğidir. Ne yazık ki gündem, planlı ve kasıtlı olarak değiştirilmektedir. Verdikleri veya vermedikleri kararlarla neredeyse her maçın önüne geçmeyi başaran hakemler futbolumuzun kanayan yarası durumundadırlar. Hakem camiasına neşter vurmadan geçen her gün futbolun marka değerine telafisi güç zararlar vermektedir. Bu sezon da kaybedilmiştir. Gereken cesaret ve kararlılık gösterilmezse önümüzdeki yıllar da heba olacaktır.

Galatasaray'ın “ofsaytımsı” pozisyonunu medyaya servis ederken masa başında karar alanlar, kulübümüzü alakası olmayan maç görüntüleriyle konuya dahil edenler, Muslera’nın ve Samuel’in pozisyonlarına ilişkin VAR kayıtlarını da ivedilikle kamuoyuyla paylaşmalıdırlar. Mete Kalkavan’ın bir anda fikir değiştirerek kırmızı karttan sarı karta yönelmesinin nedenini merak etmekteyiz. Muslera’nın Sehic’i i itmesiyle doğan tereddütsüz kırmızı kartlık hareketinin sarı kartla geçiştirilmesinin kabul edilmesi mümkün değildir.”

Oynayacağımız derbinin de VAR kaydı açıklansın

Beşiktaş tüm VAR kayıtlarının kamuoyuyla paylaşılmasını talep ederken “Hatta ve hatta; oynayacağımız ilk maç olan F.Bahçe derbisinin VAR kayıtlarının açıklanmasını da karşılaşmanın sonucu ne olursa olsun şimdiden talep ediyoruz” açıklamasını yaptı.

Adaleti tesis edecek karar şart

Gaziantep ile Hatay’ın ligden çekilmelerinin ardından TFF tarafından alınan karar ise vicdanları yaralayan kara bir leke olarak futbol tarihimize geçmiştir. TFF’nin kararından bir an evvel dönmesi; futbolun tüm paydaşlarının görüşlerine kulak vererek futbolun marka değerini yükseltmeyi amaçlayan, milyonlarca futbolseverin içine sindirebileceği ve en nihayetinde adaleti tesis edecek bir karar alması artık elzemdir.

Federasyon ve kurulları, ne şiş yansın ne kebap misali G.Saray’a ve F.Bahçe’ye yaranmayı amaçlayan tutumlarından acilen vazgeçmeli, her kulübe eşit mesafede durmalıdırlar. Sahada galibi hakemler değil futbolcular belirlemelidir. TFF’yi yanlı tutumundan ve adaletsiz kararından vazgeçmeye çağırıyoruz. Yanlıştan dönülmezse lig şaibeli biter.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık