Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'tan TFF Cenk Tosun sorusu!

Beşiktaş'tan TFF Cenk Tosun sorusu!

Beşiktaş Kulübü, VAR kayıtlarının yayınlamasından hemen önce Türkiye Futbol Federasyonu’na çağrıda bulundu. Edinilen bilgilere göre; Cenk Tosun ile G.Saraylı Köhn arasındaki pozisyonda penaltı bekleyen siyah beyazlıların yaptığı açıklama şöyle: “Geçtiğimiz sezon Sivas-G.Saray ve G.Antep-Beşiktaş maçlarında sahada verilen kararlar üzerine hararetli tartışmalar yaşanmış, TFF o iki maçın VAR kayıtlarını yayınlamıştı. G.Saray derbisinde de Cenk Tosun ile Köhn arasında yaşanan pozisyonda VAR’ın hakemi neden çağırmadığı konusu merak uyandırmıştır.

KONUŞMA YAYINLANMADI 

‘VAR tarafından çağrılmayan’ pozisyonlar yayınlanmamaktadır. Ne var ki kamu vicdanı bu tip pozisyonlarda hakemin VAR tarafından ‘neden davet edildiğini değil neden davet edilmediğinin’ cevabını aramaktadır. Şeffaflığı sağlama ve kamu vicdanını rahatlatma prensibi doğrultusunda söz konusu pozisyondaki VAR konuşmalarının yayınlanması Türk futbolunun sağlıklı bir yapıya kavuşması için yarar sağlayacaktır.” Ancak TFF, Beşiktaş’ın bu talebi sonrası söz konusu konuşmaları yayınlamadı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık