Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'tan teknik direktör hamlesi!

Beşiktaş'tan teknik direktör hamlesi!

Futboldan Sorumlu yönetici Feyyaz Uçar, Futbol Direktörü Samet Aybaba ve Yönetici Kadir Kılıç’ın Hollanda’da alt yapı için önemli hamleler konusunda projeleri de masaya yatıracağı belirtildi. Spor Arena'dan İsamil Er'in haberine göre; Beşiktaş’ta Antalyaspor mağlubiyeti sonrasında Futboldan Sorumlu yönetici Feyyaz Uçar, Futbol Direktörü Samet Aybaba ve Yönetici Kadir Kılıç birlikte Hollanda’ya gittiler. Siyah beyazlı yöneticilerin Hollanda’da bazı teknik adamlarla masaya oturacağı ileri sürülürken alt yapı için önemli hamleler konusunda projelerin masaya yatırılacağı da iddia edildi. Öte yandan üst üste alınan başarısız sonuçlar yönetim kanadında teknik direktör Fernando Santos’la ilgili memnuniyetsiz seslerin yükselmesine neden oldu.

YÖNETiMDEN SANTOS’A SORULAR

Bununla birlikte pek çok yönetici Portekizli teknik adamın arkasında. Santos’a destek veren yöneticiler “Geçmiş yönetimin yaptığı hatalı transferlerin faturası Santos’a kesilemez. Kendisini kanıtlamış bir isim. Santos’a sabretmek gerek. Elindeki kadroyu en iyi şekilde sahaya sürüyor. Teknik hatası var mı ona bakmak gerek. Portekiz Milli Takımı’nda çift ön libero oynatıyordu, şimdi de aynısını yapıyor” demekte. Bununla beraber Santos’u kadro tercihinde eleştirenler de mevcut. Özellikle Amartey’in ortada oynatılması, Svensson’a şans vermemesi Santos’a yöneltilen eleştirilerin başında geliyor. Uçar ve Aybaba, Hollanda dönüşü tüm bu konuları Santos’la konuşarak yönetim adına bilgi alacak.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık