Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'tan Süper Kupa paylaşımı: Bir takım, üç kupa

Beşiktaş'tan Süper Kupa paylaşımı: Bir takım, üç kupa

Kara Kartal, Turkcell Süper Kupa için Fraport TAV Antalyaspor karşı karşıya geldi. Katar'da oynanan Turkcell Süper Kupa maçında 2020-2021 sezonu Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası finalisti Fraport TAV Antalyaspor'a penaltı vuruşlarında 4-2 üstünlük sağlayarak Turkcell Süper Kupa'nın sahibi oldu.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Twitter hesabından "Bir takım, üç kupa." ifadelerini kullanarak paylaşımda bulundu:

"Tarihimizde Bir İlk – Bir Sezonda Üç Kupa"

Beşiktaş JK, Süper Kupa hakkında resmi web sitesinde şu ifadelere yer verdi:

"2021 Turkcell Süper Kupa finalinde Fraport TAV Antalyaspor’u penaltı atışları sonucunda toplamda 5-3’lük skorla yenerek kupanın sahibi olan Beşiktaşımız, Camiamızı ve taraftarlarımızı gururlandırdı.

2020-2021 sezonunda Süper Lig’de şampiyon olan ve Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan Futbol A Takımımız, Turkcell Süper Kupa şampiyonluğuyla bir sezonda üç kupa kazanma başarısı göstererek tarihimizde bir ilke imza attı.

2006 yılından bu yana gerçekleştirilen Süper Kupa’nın ilk sahibi olan Beşiktaşımız, bu organizasyonda çıktığı altıncı finalde ikinci kez mutlu sona ulaştı. Siyah-beyazlılarımız, 30 Temmuz 2006 tarihinde Almanya Commerzbank Arena’da ilk kez oynanan Süper Kupa’da Galatasaray’ı mağlup ederek kupanın sahibi olmuştu."

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık