Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'tan Semih Kılıçsoy planı

Beşiktaş'tan Semih Kılıçsoy planı

Türk futbolunun yeni yıldız adayı Semih Kılıçsoy, Beşiktaş yönetiminin ana gündemlerinden biri... SÖZCÜ'den Doğan Gündoğdu'nun haberine göre; gelecek sezonun planlarına şimdiden başlayan Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba, çalışmalarını Semih’in takımda kalacağı senaryoya göre yapıyor. Beşiktaş kurmayları, 18 yaşında büyük patlama yapan genç yeteneği bırakmak istemiyor. Pek çok Avrupa devinin yakından takip ettiği Semih Kılıçsoy için ilgi mektupları ve ön teklifler kulübe ulaştı.

Semih Kılıçsoy’un gelecek sezonki kadronun ana unsurlarından biri olması planlanıyor. Bunun için gelecek transfer tekliflerini reddetme kararı alındı. Yönetim sadece Türkiye rekorunu kıracak astronomik bir teklif halinde bu oyuncunun satışını değerlendirmeye alacak. Aksi halde cevap net: Satmıyoruz...

Semih’in tavrı da kalmaktan yana... “Dünyanın en büyük takımındayım” diyerek aidiyet gösteren genç golcü, en az bir sezon daha kalmak istediğini yöneticilere iletti.

101 DAKİKA YETİYOR

Semih Kılıçsoy'a bir gol atması için 101 dakika oynaması yetiyor. 18 yaşındaki santrfor Süper Lig’deki gol sayısını dokuza yükseltti. Semih, Beşiktaş formasıyla sadece 11 maça ilk on birde çıktı ve 14 karşılaşmada süre aldı. Toplamda 907 dakika oynayan Semih, 101 dakikada bir rakip fileleri havalandırıyor. Gol sıklığı açısından ligin en iyi ismi de o. Üstelik, Dzeko, Icardi ve Manaj gibi rakiplerinin penaltı golleri de çıkınca Semih Kılıçsoy’la dakika farkları iyice açılıyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık