Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'tan şampiyonluğa bir başarı hikayesi!

Beşiktaş'tan şampiyonluğa bir başarı hikayesi!

İrem Gönül… 2005 doğumlu… 8 yıldır futbol oynuyor… Has be has bu şehrin yetenekli bir evladı. Azim ve kararlılığını yeteneği ile birleştirdi. Zahmetli bir hikayesi olsa da hiç geri adım atmadı ve hayali olan futbolda başarı basamaklarını bir bir tırmanmaya devam ediyor. Annesi Yadikar hanım Gölcük depreminde enkazdan çıkarken ailesini kaybetti. 2 yıl sonra İrem’in ağabeyi, yaklaşık 4 yıl sonra da İrem dünyaya geldi.

Nokta Gazetesi'nden Erdem Övüç'ün haberine göre; lisansı Kocaelispor’un efsanesi, kısa bir süre öncesi hayatını kaybeden merhum Yalçın Kıldıran’ın çalıştırdığı Değirmenderespor’da çıktı. Erkeklerle birlikte tabiri yerindeyse çatır çatır futbol oynadı. Gölcük Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu ile futsalda Türkiye ikinciliği yaşarken futboluyla parmak ısırttı.

HAKSIZLIKLAR YAŞADI

Beşiktaş’a transfer oldu. Alt yaş takımlarında dikkat çeken bir performans ortaya koysa da yaşadığı haksızlıklardan ötürü siyah beyazlı kulüpten ayrıldı. Kocaeli Kadın Futbol Kulübü’ne geldi ve yeşil siyahlılarla birlikte Antalya’daki Türkiye şampiyonasında forma giydi. Küçükçekmece Akdeniz ve Dudullu takımlarının ardından geride bıraktığımız sezon Pendik Güvenspor’a transfer oldu.

EN DEĞERLİ KADIN FUTBOLCU

İrem, Pendik ekibi ile harika bir sezonu geride bıraktı. Takımın şampiyonluğundaki kilit isimlerin başında gelen orta saha oyuncusunun en yakın arkadaşı, aynı zamanda takım kaptanı olan 1999 doğumlu Buse Doğan’dı. Yorucu geçen sezonun ardından 3. Grubu lider tamamlayan, Play-Off finalinde de Bakırköy Yenimahalle’yi 2-1 mağlup eden Pendik ekibinde İrem ligin en değerli oyuncularından birisi olduğunu finaldeki başarılı oyunu ile de kanıtlamış oldu.

SIRA MİLLİ TAKIMDA

Ligin en çok gol pası veren futbolcu Pendik Güvenspor ile yola devam edecek. Geride bıraktığımız sezonun asist kraliçesi olan ilimiz futbolcusunun Ay Yıldızlı Milli formayı giyeceğine kesin gözü ile bakılıyor. Annesi Yadikar hanım babası Faruk Bey kızlarının hak ettiği yere geleceğine yürekten inanıyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık