Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş’tan Olağanüstü Kongre kararı!

Beşiktaş’tan Olağanüstü Kongre kararı!

Beşiktaş yönetimi yaşanan olayların ardından olağanüstü toplantı kararı aldı. Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş Olağanüstü Toplantısı için tarih belli olurken Şenol Güneş devri ise resmen kapandı. Kendi sahasında Lugano'ya 2-0'dan 3-2 mağlup olan Beşiktaş'ta bu sabah antrenmana çıkmayan Güneş görevinden istifa etti. Gözler yapılacak kongreye ve alınacak kararlara çevrildi. Peki, Beşiktaş Olağanüstü Kongresi ne zaman yapılacak?

BEŞİKTAŞ OLAĞANÜSTÜ KONGRESİ 2023 NE ZAMAN YAPILACAK?

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ikinci hafta maçında sahasında Lugano'ya 2-0'dan 3-2 mağlup olan Beşiktaş'ta Şenol Güneş dönemi sona erdi. Öte yandan Beşiktaş, olağanüstü seçim kararı aldığını açıkladı.

Söz konusu açıklamada, "Lugano maçının ardından bir araya geldiği Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye, Beşiktaşımızın menfaatleri doğrultusunda bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu, Kulübümüzün ve takımımızın önünü açmak adına alınacak her türlü karara saygı duyacağını ifade eden Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, bugün itibarıyla görevinden ayrılmıştır." denildi.

Öte yandan Beşiktaş Olağanüstü Kongresi’nin ne zaman yapılacağı da belli oldu. Yapılan açıklamada, 'Yönetim Kurulumuz, en geç aralık ayının başında olmak üzere Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı düzenleme kararı almıştır. Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın hangi tarihte gerçekleştirileceği önümüzdeki hafta düzenlenecek basın toplantısında ilan edilecektir. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.' İfadelerine yer verildi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık