Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'tan hareketli saatler! Yıldız oyuncu için Quaresma da devrede

Beşiktaş'tan hareketli saatler! Yıldız oyuncu için Quaresma da devrede

Beşiktaş'ta son gün transfer çalışmaları sürüyor. Edinilen bilgilere göre; Siyah-Beyazlılar'da gözler orta saha transferine çevrilmiş durumda. Beşiktaş, hücum hattına da takviye yapmayı planlıyordu fakat teknik heyet kararıyla gündemdeki isimden vazgeçildi.

DENNIS VETO EDİLDİ 

Beşiktaş, hücum hattına da takviye yapmak istiyordu. Bu doğrultuda gündemde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest forması giyen Emmanuel Dennis vardı. Ancak Nijeryalı futbolcunun Afrikalı olması sebebiyle ve Afrika Kupası’na katılacak olması nedeniyle bu transferin Şenol Güneş tarafından veto edildiği öğrenildi.

XEKA İÇİN SON HAMLE 

Beşiktaş, transferin son gününde orta sahaya çok yönlü bir ismi renklerine bağlamak için girişimlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Gelen haberlere göre liste başında yer alan Xeka için tüm şartlar zorlanıyor.

QUARESMA DEVREDE 

Son olarak Fransa’da Rennes forması giyen ve bonservisi elinde olan Portekizli futbolcu için, vatandaşı Gedson Fernandes ve eski Beşiktaşlı Ricardo Quaresma’dan temas kurmaları istendi. Ayrıca Xeka için en istekli kulübün de Beşiktaş olduğu gelen haberler arasında yer aldı.

YÖNETİM BASTIRIYOR 

Orta sahanın her noktasında forma giyebilen Xeka’yı, teknik ekip kadrosunda görmeyi çok istiyor. Özellikle teknik direktör Şenol Güneş’in, çift yönlü bir orta saha oyuncusuna çok ihtiyacı olduğunu yönetime ilettiği öğrenildi. 28 yaşındaki futbolcu için transferin son anına kadar bastırılacak. Yönetim, tranferin son saatine kadar 28 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için uğraşacak.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık