Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'tan hakem kararı için sert tepki!

Beşiktaş'tan hakem kararı için sert tepki!

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Engin Baltacı, Pendikspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından sayılmayan golleriyle ilgili sert açıklamalarda bulundu.

Edinilen bilgilere göre; Engin Baltacının basın mensuplarına yaptığı açıklamalar şöyle;

Sahamızda sezonun ilk lig maçını oynadık. İyi oynadık veya kötü oynadık. Sonuç için taraftarlarımızdan tüm kalbimizle özür dileriz. Maçın sonucu bizim iç konumuzdur. Bu sonuç umutsuzluğa neden olmaz, şampiyonluğa olan inancımızı zedelemez.

Geçen sezondan beri aynı şeyleri anlatıyoruz. Kalbi, vicdanı olanlar bu akşamı düşünsünler. Futbolu yönetme iddiasında olanlar, tribünlerde çirkin tezahürat olmasın, herkese aynı mesafedeyiz diyenler bu akşam meydana gelen faciaya baksınlar. Biri çıkıp bu yaşadıklarımızın aksini göstersin ya da özür dilesin. Golümüz temiz ve rakibin penaltısı doğru değilse özür dilesinler. Ben de o zaman bu sert konuşmam için özür dilerim.

Bir kulüp başkanı galip geldiği maçtan sonra hakemlere sallıyor, bugün bizim golümüz yeniyor. Fırıldakların döndüğünün farkındayız. Şu anda hakemlerin minareye kılıf aradığını biliyoruz. Biz bu maçı kazanacak skoru yakalamıştık. Bizim attığımız golün gol olmadığını söyleyen birisi var mıdır? Beşiktaşla kavga etmeye devam mı edecekler? Sezon öncesi nezaket davranışları olmuştu, Camia olarak umutlanmıştık. Yönetici arkadaşlarımın da en az benim kadar canları yanıyor. Kötü tezahüratı böyle mi önleyeceğiz? Önümüzdeki ilk maçta taraftarlar; hakemlere, MHKye ve TFFye tepki verirse sorumlusu taraftar mı, biz mi yoksa MHK ve tetikçi hakemleri mi olacak?

Türkiye hukuk devletidir. Federasyon başkanı gelir gider, MHK gider gelir. Beşiktaş Camiasına bu kadar önyargılı olunmasını kim açıklayabilir? Yarın taraftarlar federasyonun kapısına dayansalar ben onları durdurabilir miyim? Şimdi beni sportmenliğe aykırı açıklamalardan sevk edecekler. Bize akılsız dendiğinde hakaret edilmiş olmuyor mu? Hakemi de MHKyı da federasyonu da gol çizgisinden içeri geçirip şampiyon olacağız, hiç kuşkumuz yok.

VAR kayıtları açıklansın. VAR çizgisi çekebildiler mi? Pozisyon bitmeden yan hakemin bayrağını gördünüz mü ? Korner atıldığı an hakemin bayrağı havadaydı. Dördüncü hakem yedek kulübemize topun dışarıdan geldiğini söyledi. Haber alıyoruz ki pozisyonun faul olduğu yönünde rapor düzenlemeye çalışıyorlarmış. VAR konuşmalarını açıklasınlar.

Rivaya gidip ne yapacağız? Medya aracılığıyla şeffaflığa davet etmek yeterli değil mi? Bizim o tarz bir yöntemimiz yok. Düşüncelerimizi direkt insanların yüzlerini söylüyoruz. Elimizde şu var, böyle yaparız diyenlerden değiliz. Biz gördüğümüzü hemen söylüyoruz, o nedenle kötü oluyoruz. Yanlışlarını düzelteceklerine bizi düzeltmeye çalışıyorlar. Attığımız golün geçersiz olduğunu kanıtlasınlar özür dileyeceğim.

İzlediğimiz hiçbir görüntüde top çizginin dışına çıkmıyor. VAR çizgisini neden çekmediler? Penaltı pozisyonunda rakibin ayağına takacağı belliydi. Bu penaltıyı her takıma çalabilir misiniz? Düşman olduğunuz takıma çalarsınız.

Rakip takım teknik direktörünün bir yönetime ayar vermeye çalışması haddine değildir, herkes haddini bilecek.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık