Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'tan geleceğe adım

Beşiktaş'tan geleceğe adım

Gelecek sezondan itibaren gençlere daha fazla şans tanıyacak olan Beşiktaş yönetimi, U19 Takımı’nda forma giyen Emirhan Delibaş ve Berkay Vardar’la 3’er yıllık yeni sözleşme imzalarken, kaleci Göktuğ Baytekin’le 1, Necati Bilgiç ve Serkan Emrecan Terzi ile 3’er yıllık profesyonel mukavele yaptı.

Edinilen bilgilere göre; futbol takımının bütçesini 45 milyon Euro’dan 25 milyon Euro’ya indirip gençlere daha fazla şans tanıma kararı alan Beşiktaş Kulübü, altyapıda forma giyen 5 futbolcuyla sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Emirhan Delibaş ve Berkay Vardar’ın sözleşmeleri 2024-25 sezonu sonuna kadar uzatılırken; Necati Bilgiç ve Serkan Emrecan Terzi ile 2024-2025, Göktuğ Baytekin ile de 2022-2023 sezonu sonuna kadar profesyonel sözleşme imzalandı.

İmza törenine başkan Çebi de katıldı

Vodafone Park’ta dün genç futbolcular için düzenlenen imza törenine kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyesi Fırat Fidan, Beşiktaş Futbol A.Ş Genel Müdürü ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Mehmet Ekşi ile 19 Yaş Altı Akademi takımının antrenörü Serdar Topraktepe katıldı. Başkan Çebi törende yaptığı konuşmada genç sporculardan eğitim hayatlarını ihmal etmemelerini istedi ve ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık