Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'tan flaş gelişme! Yeni trasnfere ayrılık kararı

Beşiktaş'tan flaş gelişme! Yeni trasnfere ayrılık kararı

 

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Beşiktaş'ta sürpriz bir ayrılık gündeme geldi. Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş’ta uzun süren sakatlığı ardından ailesinin Fransa’da geçirdiği trafik kazasının ardından yeşil sahalara dönüşü ertelenen Rachid Ghezzal’dan teknik ekibe müjdeli haber geldi. Sakatlıklarla boğuştuğu 2022- 23 sezonu Cezayirli futbolcuya adeta kâbus oldu. İlk olarak 2. haftadaki Alanya maçında problem yaşadı. 8. haftada formasına kavuşurken sadece 3 maçta görev alsa da bir türlü istenilen performansa ulaşamadı.

STOPER ARANIYOR

Siyah-beyazlılar, savunma bölgesi için arayışlar devam ediyor. Beşiktaş son olarak Atalanta'nın tecrübeli stoperi Berat Djimsiti için yeniden devreye girdi.

Atalanta'nın mevcut kadrosunda 6 stoper bulunuyor. Siyah-beyazlı kurmaylar, İtalya'da transfer döneminin kapanmasıyla birlikte indirim alabileceklerini düşünüyor.

Bu gelişmelerin ardından Beşiktaş'ta beklenmedik bir ayrılık kararı çıktı.

Beşiktaş'ın 21 Temmuz'da 4 milyon euro bonservisle kadrosuna kattığı Jean Onana'yı kiralamayı planladığı belirtildi.

İTALYA VE İSPANYA'DAN İLGİ

23 yaşındaki futbolcuya Serie A ve La Liga'dan ilgi olduğu, oyuncunun menajeriyle İstanbul'da görüşmelerin yapldığı öğrenildi.

6 MAÇTA 109 DAKİKA

38 gün önce resmi imzayı atan Kamerunlu, 6 maçta 109 dakika sahada kaldı ve 1 asist yaptı.

ŞENOL GÜNEŞ'İN SÖZLERİ ÇOK KONUŞULMUŞTU

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, 7 Ağustos'ta düzenlenen basın toplantısında Onana ile ilgili sözleri gündem olmuştu.

Tecrübeli teknik adam, "Yeni transferlerden en hazır oyuncu ONANA, onu da ben oynatmıyorum. Orta sahada oynayan oyuncular var. Almasak 'Neden almadın?' diyorlar. Madem 3 orta saha var 'Neden aldın?' diye bakılabilir" şeklinde konuşmuştu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık