Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'tan flaş Adem Ljajic açıklaması! Çalışmalara ayrı devam edecek...

Beşiktaş'tan flaş Adem Ljajic açıklaması! Çalışmalara ayrı devam edecek...

Siyah-beyazlı kulüpte sıcak gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş JK, web sitesinde flaş bir duyuru yayınlayarak, Adem Ljajic'in takımdan ayrı olarak çalışamalarına devam edeceğini duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcularımızdan Adem Ljajic, teknik heyetimizin değerlendirmesi doğrultusunda, bundan böyle çalışmalarına takımımızdan ayrı olarak devam edecektir. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız." ifadelerine yer verildi.

NELER YAŞANDI?

Spor Arena'dan İsmail ER, haberinde olayın detaylarını açıkladı. İsmail Er'in haberine göre; Beşiktaş’ta kendisine kulüp bulması için yapılan çağrılara olumsuz yanıt veren Adem Ljajic kadro dışı bırakıldı.

Dün siyah beyazlılardan yapılan açıklamada Sırp futbolcuyla ilgili karar “Profesyonel futbolcularımızdan Adem Ljajic, teknik heyetimizin değerlendirmesi doğrultusunda bundan böyle çalışmalarına takımımızdan ayrı olarak devam edecektir” açıklamasıyla kamuoyuna duyuruldu.

BU PARAYI BAŞKA YERDE ALAMAM

2018-19 kiralık geldiği siyah beyazlılarda 2019-20 sezonu öncesi 6.5 milyon Euro’ya Torino’dan bonservisi alınan ve yılda 3 milyon Euro’nun üzerinde maaş alan Sırp futbolcu istikrarsız görüntüsüyle hayal kırıklığı yarattı.

İlk sezonunda 32 resmi maçta 9 gol, 14 asistle 23 gole katkı veren Ljajic bu performansa son 2 yılın toplamında dahi ulaşamadı.

30 yaşındaki yıldız futbolcu 53 resmi maçta 9 gol, 12 asistle oynarken kendisine kulüp bulmasını isteyen siyah beyazlılara, kazandığı parayı başka bir yerde alamayacağını belirterek reddetmişti.

TORİNO KULÜBÜ 7 MİLYON 750 BİN EURO KAZANDI

İlk olarak 2018-19’da 1 milyon 250 bin Euro’ya kiralanan sonrasında 6.5 milyon Euro’ya bonservisi alınan Ljajic için Beşiktaş Torino’ya toplam 7 milyon 750 bin Euro ödedi.

Adem de ilk sezonu kiralık olmak üzere Beşiktaş’ta görev yaptığı 3 sezonda 9 milyon Euro’dan fazla kazandı. Eğer ayrılmayı tercih etmezse hiç oynamadan 3 milyon Euro daha kazanacak.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık