Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

16 Nisan 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş’tan Fikret Orman’a zarar davası!

Beşiktaş’tan Fikret Orman’a zarar davası!

Beşiktaş Kulübü, bağımsız denetim firması KMPG'ye hazırlatılan 10 yıllık denetleme raporunun ardından Fikret Orman'a 7 milyon 384 bin TL'lik dava açtı.SÖZCÜ'den edinilen bilgilere göre Fikret Orman döneminde fatura kesilmiş ancak ilgili hizmetler gerçekleştirilmemiş.

Dava dilekçesinde, “Fikret Orman sadakat ve özen yükümlülüğünü ihlal etmiştir” denilirken yüksek faturalarla kulübün zarara uğratıldığı belirtildi. Bu davanın devamında pek çok başka dava açılacağı öğrenildi. Başkan Ahmet Nur Çebi döneminde açıklanan KMPG'nin raporunda 102 milyon Euro'luk ‘İstisnai durum' tespit edildiği duyurulmuştu.

"SİVİLCE DAHİ ETMEZ"

Fikret Orman, açılan davaya yönelik açıklamada bulundu. Spor Gecesi YouTube hesabına konuşan Fikret Orman, eski yol arkadaşı Ahmet Nur Çebi'ye yönelik “Benim hakkımda açtığı ve açacağı davaları toplasanız sivilce dahi etmez. Çok yakında Ahmet Nur Çebi'nin gerçek yüzünü size göstereceğim” ifadesini kullandı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık