Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'tan dev transfer operasyonu!

Beşiktaş'tan dev transfer operasyonu!

Stopere mutlaka bir takviye yapmak isteyen Beşiktaş harekete geçti... Siyah-Beyazlılar hedefindeki isimleri şimdiden belirledi. Edinilen bilgilere göre; Kara Kartal, bu bölgedeki eksiğini kapatmayı ve yaz transfer dönemi açılır açılmaz, aradığı ismi renklerine bağlamak istiyor. Bu doğrultuda Siyah-Beyazlılar, iki isim üzerinde yoğunlaştı. Kara Kartal, Danimarka Ligi ekiplerinden Kopenhag’ın formasını giyen Denis Vavro ile temasa geçti. Şampiyonlar Ligi’nde, Galatasaray’a karşı 2 maçta da forma giyen Slovak oyuncu, gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmişti.

4.5 MİLYON EURO'YA TRANSFER OLMUŞTU 

Scout ekiplerinin de 27 yaşındaki oyuncuya onay verdiği belirtildi. Nabız yoklayacaklar Ancak Danimarka ekibinin, yıldız oyuncuyu 1 sene önce Lazio’dan 4.5 milyon Euro’ya transfer etmiş olması problem yaratıyor. Beşiktaş, Vavro için yaz transfer döneminde kesenin ağzını açabilir. Fakat yine de son karar teknik direktör Fernando Santos’ta olacak.

DİĞER ADAY ALMANYA'DAN 

Bu bölge için bir diğer aday da Almanya Bundesliga’dan... Union Berlin’de görev yapan Robin Knoche’nin, sezon sonunda kontratı bitecek.

NABIZ YOKLANACAK 

31 yaşındaki oyuncunun, kulüpten ayrılma ihtimali ise bir hayli yüksek. Alman oyuncu, disiplinli ve istikrarlı futboluyla dikkat çekerken, Beşiktaş da deneyimli oyuncunun nabzını yoklayacak.

DE JONG İÇİN TEMASA GEÇİLDİ 

Gelecek sezon deneyimli bir golcü de alması beklenen Beşiktaş’ın listesine flaş bir isim girdi. Hollanda Ligi ekiplerinden PSV’nin formasını giyen Luuk de Jong ile Kara Kartal’ın temasa geçtiği öğrenildi.

PSV'DE MUTLU 

1.5 yıllık kontratı kalan 33 yaşındaki forvetin, gelecek teklifleri değerlendireceği öğrenildi. Hollandalı santrfor, şu anda kariyerini PSV’de sürdürmekten ötürü mutlu olduğunu belirtti.

ÖNERİLERİ GÖZDEN GEÇİRECEK 

Yıldız oyuncu kendisini memnun edecek bir teklifin gelmesi halinde ise gelecek önerileri gözden geçireceği gelen haberler arasında yer aldı.

FİYAT SORDULAR 

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, rotasını İsviçre’ye çevirdi. FC Winterthur forması giyen Sayfallah Ltaief’e kancayı takan Siyah-Beyazlılar, genç oyuncu için fiyat sordu.

UYGUN BİR BONSERVİS... 

23 yaşındaki sol kanadın kulübü, 4 milyon Euro’nun üzerinde bir bonservis istediğini bildirdi. Fakat Kara Kartal’ın, çok daha uygun bir bonservis bedeliyle transferi bitirmek istediği belirtildi.

25 MAÇ, 9 GOL, 4 ASİST... 

Genç futbolcu, bu sezon 25 karşılaşmada 9 kez rakip fileleri havalandırırken, 4 de gol pası verdi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık