Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'tan depremzedeler için dünya devleriyle yardım maçları

Beşiktaş'tan depremzedeler için dünya devleriyle yardım maçları

Beşiktaş Kulübü, tüm ülkemizi yasa boğan depremin ardından bölgenin yaralarını sarmak için büyük çaba sarf ediyor. Vodafone Park’ta bir yardım merkezi kuran, ek olarak yurt içi ve yurt dışı dernekler aracılığıyla de deprem bölgesine yardım gönderen Siyah-Beyazlılar’ın, şimdiye kadar bölgeye toplamda 115 tırlık yardım gönderdiği bildirildi.

Edinilen bilgilere göre; yardım çalışmalarıyla ilgili olarak dün kulüpten yapılan bilgilendirmede, “Taraftarlarımızla vatandaşlarımızın ulusumuzu yasa boğan deprem felaketinin ardından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın kullanımlarına sunulmak üzere gönderdikleri malzemelerin gönüllülerimiz tarafından tırlara yüklenerek deprem bölgesine sevk edilmesi işlemi tüm hızıyla devam etmektedir. Vodafone Park Deprem Yardım Merkezi’nin ihtiyaç malzemeleri kabul etmeye devam ettiğini hatırlatırız” denildi.

‘Cavit kardeşimle buluştuk’

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden etkilenen çocuklara destekler devam ediyor. Josef de Souza’nın bölgeye moral ziyaretinin ardından Beşiktaşlı futbolcuCenk Tosun, enkazdan çıkan küçükCavit ile önceki akşam telefondan görüntülü görüşmüş ve forma sözü vermişti.Cenk ve eşi Ece Tosun, ise Cavit’i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. İmzalı formasını da Siyah-Beyazlı küçük taraftara hediye eden Milli futbolcu, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa, “Cavit kardeşimle buluştuk” notunu düştü.

Devlerle yardım maçı

Siyah-Beyazlılar, Avrupa’nın dev kulüplerinden biriyle yardım maçı yapmak için girişimlere başladı. Bu doğrultuda Almanya’dan Bayern Münih, RB Leipzig ve Borussia Dortmund, İspanya’dan Valencia, İtalya’dan İnter, İngiltere’den; Tottenham ve Manchester United’la temas kurulma kararı alındığı bildirildi. Plana göre İstanbul’da oynanacak olan yardım maçının tüm gelirleri deprem bölgesine ulaştırılacak.

Başkan Çebi’ye özel davet

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu’nda Basel’le yarın Şenol Güneş Kompleksi’inde karşılaşacağı maça, Başkan Ahmet Nur Çebi de davet edildi. Deprem sonrası oluşan milli beraberlik çerçevesinde Bordo Mavililer’in Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun bizzat talebiyle maça davet edilen Çebi, karşılaşmaya gidecek. Mücadelede, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in de olması bekleniyor.

Siyah-Beyazlılar’dan moralsiz idman

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Süper Lig’e ara verilirken Beşiktaş da hazırlıklarını moralsiz bir şekilde sürdürüyor. Tüm yurdu yasa boğan olayın ardından bazı futbolcular, deprem bölgesine desteklerine devam ederken bir yandan da idmanlarını da sürdürüyorlar. Teknik direktör Şenol Güneş mart başında başlayacak lige kadar takımın hazır kalmasını hedeflerken hem Dünya Kupası arası hem de deprem felaketi nedeniyle verilen aralar nedeniyle yoğun bir fikstür takımı bekliyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık