Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta yıldızların ışığı parlayamadı!

Beşiktaş'ta yıldızların ışığı parlayamadı!

Beşiktaş, Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor'a 3-2 mağlup oldu. İkinci yarının başında 12 dakika içerisinde yediği 3 golle dağılan Siyah-Beyazlılar'da birçok yıldız isim beklentilerin altında performans sergiledi. 

Edinilen bilgilere göre; Galatasaray maçında gol atan, Gaziantep FK mücadelesinde ise bir asist yapan Alex Oxlade-Chamberlain, Antalyaspor deplasmanında da ilk 11’de yer aldı. Başarılı iki maçın ardından beklentileri yükselten İngiliz futbolcu, bu kez vasatı aşamadı. 60 dakika forma giyen 30 yaşındaki oyuncu, etkisiz futbolu sonrasında kenara alındı.

TAYFUR BİNGÖL DİREĞE TAKILDI

Beşiktaş’ın sağ beki Tayfur Bingöl, Antalyaspor karşısında orta sahanın merkezinde Salih Uçan’ın yanında forma giydi. 30 yaşındaki futbolcunun, 34. dakikada yaptığı kafa vuruşu direkten döndü. Forma bulduğu süre içerisinde pek etkili olamayan Tayfur, 60’ta kenara geldi.

SAVUNMA YİNE ALARM VERDİ

Siyah-Beyazlılar’da ikinci yarıda Eric Bailly, kenara alındı. Deneyimli savunmacının yerine ise Bakhtiyor Zaynutdinov girdi. Kazak futbolcu, savunma tandeminde Necip Uysal ile birlikte görev aldı. Fakat ikinci yarıda gelen üst üste gollerde iki futbolcunun birbirleri ile olan uyumsuz görüntüsü dikkatlerden kaçmadı. Son dönemde alarm veren Beşiktaş savunması, yine sınıfta kaldı.

ERSİN SINIFTA KALDI

Mert Günok hazır olmasına rağmen teknik ekibin Antalyaspor karşısında 11’de görevlendirdiği Ersin Destanoğlu, etkisiz performansıyla elde edilen mağlubiyetinin mimarlarından oldu! Karşılaşmanın 50’nci dakikasında savunmanın arkasına atılan uzun topta Antalyaspor’da Sagiv Jehezkel hareketlendi. Ersin Destanoğlu bu pozisyonda orta sahaya kadar geldi. Ersin Destanoğlu’nun dokunamadığı topu Sagiv Jehezkel kontrol etti. Sagiv Jehezkel’in ceza sahasına girmeden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak boş ağlarla buluştu. Antalyaspor bu golle birlikte 2-1’lik üstünlüğü yakaladı ve sonrasında 3-2 kazandı.

100'LER KULÜBÜNE MUTSUZ GİRDİ

Aboubakar’ın yokluğunda hücumda kendisine büyük iş düşen Cenk Tosun, Gaziantep mücadelesinin ardından Antalyaspor karşısında da ağları havalandırdı. Milli futbolcu, alınan yenilgiye rağmen takımının tek golüne imza attı. Bu gol sonrasında 32 yaşındaki oyuncu, kariyerinde önemli bir başarının da altına imza attı.

Tecrübeli forvet, lig tarihinde kendisi adına 100. kez gol sevinci yaşadı. Cenk Tosun, Süper Lig’de 100 gol barajını geçen 34. futbolcu oldu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık