Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta yıldızlar devreye girdi

Beşiktaş'ta yıldızlar devreye girdi

Süper Lig ’de yeni sezona güçlü kadrosuyla hem ligde hem de Avrupa’da başarı parolasıyla başlayan Siyah-Beyazlılar, bu planın çok uzağında bir görüntü içerisinde bulunuyor. Şampiyonlar Ligi’nde 4’te ‘0’ çeken ve Süper Lig’de de son Alanyaspor mağlubiyeti sonrasında zirveden iyice uzaklaşan Kartal, son 9 resmi maçında 8 mağlubiyet alarak taraftarını üzmüştü. Takımdaki kötü gidişatı düzeltmek için yönetim ve teknik ekibin çalışmaları sürerken, bir hamle de takımın yıldızlarından geldi.

Dün Nevzat Demir Tesisleri’ndeki idman sonrasında bir araya gelen kaptan Atiba Hutchinson, Miralem Pjanic, Alex Teixeira, Rachid Ghezzal ve Domagoj Vida’nın takımın gidişatıyla ilgili durum değerlendirmesi yaptığı öğrenildi. Oyuncuların, daha fazla sorumluluk alınması konusunda ortak fikir birliğine vardığı ve Ajax maçından itibaren bambaşka bir takım görüntüsünde olacaklarına dair birbirlerine söz verdikleri belirtildi.

Kaynak: Fanatik

 

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık