Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta yıldız oyuncular için karar

Beşiktaş'ta yıldız oyuncular için karar

Beşiktaş’ta futbol direktörü Samet Aybaba, gelecek sezonun kadrosunu kısa süre içerisinde netleştirmek istiyor. Edinilen bilgilere göre; gelen haberlere göre, birçok isim ile görüşmelerini sürdüren Aybaba, önümüzdeki sezonun planlamasını yapıyor. Bu doğrultuda Aybaba’nın en büyük hedefi, yaz döneminde yapılacak ilk kamp öncesinde Kara Kartal’ın kadrosunu netleştirmiş olup, hazır hale getirmek.

Ayrılacakları öne sürüldü

Bu doğrultuda iç transferde ilk hedef Cenk Tosun ve Salih Uçan... Siyah-Beyazlı kulüpte geçtiğimiz hafta yapılan görüşme sonrasında Cenk Tosun ve Salih Uçan ile yolların ayrılacağı öne sürülmüştü. Buna göre iki futbolcu, maaş konusunda yönetim ile anlaşamayınca ipler kopma noktasına gelmişti.

50 milyon TL ve 45 milyon TL'den...

Fakat iki oyuncunun durumuyla ilgili olarak yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Fernando Santos ve Beşiktaş Yönetimi, yaptığı görüşmede orta yolu buldu. Yıllık 50 milyon TL isteyen Cenk Tosun ile 45 milyon TL isteyen Salih Uçan’ın, uzlaşmacı bir tavra bürünmesi halinde takımda kalabilecekleri bildirildi.

Geleceklerini kendileri belirleyecekler

Yani iki oyuncu, maaşlarından belli bir oranda feragat ederlerse takımda kalacaklar. Konuyla ilgili olarak da teknik direktör Fernando Santos; öğrencilerinin, yönetim ile el sıkışması halinde onlarla yola devam edebileceğini bildirdi. Ancak iki oyuncunun, nasıl bir cevap vereceği ise merak konusu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık