Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta yıldız oyuncu için sürpriz isim devrede!

Beşiktaş'ta yıldız oyuncu için sürpriz isim devrede!

Beşiktaş Yönetimi ve teknik heyet, koordineli bir şekilde transfer çalışmalarını sürdürüyor. Edinilen bilgilere göre; Siyah-Beyazlılar, özellikle orta saha bölgesine takviye yapmayı hedefliyor. Yönetimin gündeminde ise uzun bir süredir 10 numara transferi var. Geçtiğimiz haftalarda bu bölge için Anderson Talisca adı ön plana çıkmıştı. Ancak Talisca’nın yüksek maliyeti sonrasında, Brezilyalı oyuncu ile yapılacak görüşmeler rafa kaldırıldı. Bu gelişmelerin üzerine Siyah-Beyazlılar, listede ikinci sırada yer alan yıldız futbolcu için harekete geçti. İşte haberin ayrıntıları...

Beka Beka iddiası

Beşiktaş’ta ön libero adayları için hazırlanan liste her geçen gün kabarıyor! Son olarak gündeme Fransız ekibi Nice’in formasını giyen Alexis Beka Beka geldi. 22 yaşındaki ön libero için Beşiktaş dışında birçok takımın devrede olduğu öne sürüldü. Nice ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Beka Beka için fiyat sorulacak. Ancak bu transferin maliyet nedeniyle gerçekleşme ihtimalinin bir hayli zor olduğu öğrenildi.

Gençlik aşısı devam ediyor

Her transfer döneminde gelecek vadeden isimleri kadrosuna katmaya özen gösteren Beşiktaş, bir yıldız adayını daha gündemine aldı. Kara Kartal, Polonya Ligi’nde Bielsko forması giyen 20 yaşındaki Yiğit Emre Çelik’i transfer etmek istiyor. Bu sezon 23 maçta forma giyen 2003 doğumlu orta saha için scout ekibinin vereceği rapor bekleniyor. Eğer rapor olumlu olursa, transferin gerçekleşmesi ve genç futbolcunun gelişim gösterebilmesi adına başka bir kulübe kiralanması planlanıyor.

Muleka’yı Alanya istiyor

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, Kara Kartal’ın yıldızı Jackson Muleka’yı renklerine bağlamak istiyor. Akdeniz ekibi, bu transfer için Tayfur Bingöl’ü vermeyi teklif etti. Ancak Siyah-Beyazlı ekip, şu ana kadar sunulan bu teklife olumlu ya da olumsuz bir yanıt vermedi. Bu konuda teknik ekibin vereceği rapor doğrultusunda son karar verilecek.

Kaleye takviye yok

Siyah-Beyazlılar’da gelecek sezon kaleci rotasyonunun nasıl olacağı merak konusuydu. Bu doğrultuda geçen sezon başarılı bir performans sergileyen Mert Günok, bir aksilik olmazsa takımın birinci kalecisi olacak. Yaşadığı form düşüşü sonrasında şans bulmakta zorlanan Ersin Destanoğlu ise süre bulacağı bir kulübe gitmek istiyor. Ersin için yönetim izin vermiş durumda. Bu arada Mert’in yedeği Emre Bilgin olacak. Yani Siyah-Beyazlılar, 1 numaraya transfer yapmayacak.

Torunoğulları destek oluyor

Hollanda ekiplerinden Ajax’ın kaptanlığını yapan deneyimli futbolcu Davy Klaassen'in bir yıllık daha kontratı bulunuyor. 30 yaşındaki oyuncunun devam eden sözleşmesi nedeniyle eski yönetici olan ve Hollanda’da bağlantıları bulunan Erdal Torunoğulları, bu transfer için Beşiktaş’a yardımcı olmaya çalışıyor. Şu anda hem kulüp hem de oyuncunun cephesinden geri dönüş bekleniyor. Kara Kartal’da on numaranın dışında ön libero içinde hız verildi.

Kondogbia zora girdi

Kondogbia transferinde uzun bir süredir çıkmaza girilmesi sonrasında bu bölge için rota yine Ajax olacak. Daha önce Galatasaray’ında çok istediği Florian Grillitsch için nabız yoklanacak. Kırmızı-Beyazlı kulübü ile kontratı sona eren 27 yaşındaki futbolcu ile temasa geçilecek. Avusturyalı futbolcuyu şimdiye kadar Werder Bremen’inde istediği öğrenildi. Yönetimin hedefi ise iki oyuncuyu bitirmek ve bu bölgedeki problemleri gidermek.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık