Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta yeni yönetimin ilk toplantısı Valerien Ismael ile

Beşiktaş'ta yeni yönetimin ilk toplantısı Valerien Ismael ile

Beşiktaş’ın yeni yönetimi, ilk toplantısını Fransız teknik adamla yapacak. Başkan Ahmet Nur Çebi ve kurmayları, İsmael’le bir araya gelip transfer rotasını belirledikten sonra mali kaynak arayışına girecek. Ağustos ayında bankalara 350 milyon TL ödemesi gereken yönetim ayrıca yapmayı planladığı futbolcu transferleri için de para bulmak zorunda.

Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş’ta, önceki gün yapılan kongrede üst üste 2. kez başkanlığa seçilen Ahmet Nur Çebi ile yeni yönetim kurulu, hiç zaman geçirmeden mesaiye başladı. Görev bölümünü 1-2 gün içinde yapması beklenen siyah beyazlılar daha sonra teknik direktör Valerien İsmael ile görüşüp, yeni sezon için yapılacak transferleri ve gönderilecek oyuncuları belirleyecek.

ÖNCELİK FORVET TRANSFERİ

Önceliği forvet transferine veren Beşiktaş yönetiminin transfer gündemindeki ikinci bölge savunma. Takımdan ayrılan Domagoj Vida’nın boşluğunu dolduracak oyuncu arayan siyah beyazlılar, Konyaspor’dan Abdülkerim Bardakçı ve Avrupa liglerinde top koşturan bazı yabancı oyuncularla ilgileniyor. Başkan Çebi, transfer rotasını belirledikten sonra mali konularla ilgili kritik kararlar alacak.

BANKALARA 350 MİLYON TL

Ağustos ayında bankalara 350 milyon TL ödeme yapması gereken Beşiktaş yönetimi, ayrıca yapacağı transferler için de kaynak yaratmak zorunda. Öte yandan bağımsız denetim şirketi KPMG’nin kulüp hesaplarında yaptığı inceleme sonucu hazırladığı rapor doğrultusunda çok sayıda genel kurul üyesinin dava açmaya hazırlandığı öğrenildi.

ARDAiZ’iN REFERANSI MURAT YAKIN

Beşiktaş, santrfor listesinde ilk sırada yer alan Joquin Ardaiz’in transferi için çalışmalarını sürdürürken, İsviçre Milli Takımı Teknik Direktörü Murat Yakın, futbolcuyla ilgili olumlu referans verdi. Ardaiz’le ilgili görüşleri sorulan Yakın’ın, “Güçlü bir fiziğe sahip olan golcülük niteliklerini her geçen gün geliştiren bir oyuncu. Türkiye’de başarılı olacağına inanıyorum” dediği belirtildi. 1.5 milyon Euro istiyorlar · 23 yaşında ve 1.86 metre boyundaki Ardaiz’in bonservisi için 1.5 milyon Euro isteyen Schaffhausen ile pazarlıklarını sürdüren siyah beyazlılar, alternatif olarak 3 oyuncuyla daha ilgileniyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık