Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta yeni transferlerin hataları dikkat çekti!

Beşiktaş'ta yeni transferlerin hataları dikkat çekti!

Siyah-Beyazlı takımın transfer döneminin son gününde kadrosuna kattığı 2 isim Al Musrati ve Ernest Muci, dün Kayserispor karşılaşmasıyla Beşiktaş formasını ilk kez giydi. Edinilen bilgilere göre; Legia Varşova’dan transfer edilen Arnavut 10 numara Muci, deplasmandaki karşılaşmaya ilk 11’de başladı. 90 dakika sahada kalan Muci, teknik direktör Fernando Santos tarafından kanat hattında değerlendirildi.

Muci, ilk karşılaşmasında skor üretemese de ortaya koyduğu hırslı görüntüyle gelecek için umut verdi. Bonservisine 10 milyon Euro ödenen 22 yaşındaki futbolcunun, zaman zaman forvet arkasında görev yaptığı pozisyonlarda daha efektif bir görüntü sergilediği gözlendi.

 

Kara Kartal’a zorunlu satın almalı opsiyonla Braga’dan transfer edilen Al-Musrati, Kayserispor karşılaşmasına yedek kulübesinde başladı. Libyalı futbolcu, müsabakanın 66. dakikasında Cenk Tosun’un yerine oyuna dahil oldu. Görev aldığı kısıtlı sürede çok fazla etkinlik gösteremeyen Musrati’nin ilerleyen maçlarda ilk 11’e geçmesi bekleniyor.

WORRALL'DAN KADEME HATALARI

Öte yandan Beşiktaş formasıyla ilk kez 11’de sahaya çıkan Joe Worrall ise özellikle ilk yarıda savunma hattındaki kademe hatalarıyla dikkat çekti. 3 futbolcunun da görev yaptığı mücadeleden Beşiktaş, 0-0’lık beraberlikle ayrılarak taraftarını üzdü.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık