Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta yeni transferler göz doldurdu

Beşiktaş'ta yeni transferler göz doldurdu

Beşiktaş'ta yeni transfer Onur Bulut ve Colley ilk 11'de maça başlarken Maxim son 6 dakika şans buldu. Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Onur Bulut ve Omar Colley ilk kez siyah beyazlı forma ile sahaya çıktı.

Teknik direktör Şenol Güneş, ara transferde alınan bir diğer isim Vincent Aboubakar’ı bir kez daha ileri uçta görevlendirirken, sağ bekte Onur Bulut, sol stoperde Colley, orta sahada ise Amir Hadziahmetovic’e şans tanıdı.

Gaziantep’ten kiralanan Rumen orta saha oyuncusu Alexandru Maxim yedek soyunduğu karşılaşmada son bölümde şans buldu. Maxim de 84. dakikada Nathan Redmond’un yerine oyuna dahil olurken yeni isimlerin performansı taraftardan alkış aldı.

“Kendimi yıllardır buradaymış gibi hissediyorum”

Maçın ardından konuşan Onur Bulut, “Ülkemize başsağlığı diliyorum. Zor bir dönemden geçiyoruz. Umarım her şey en kısa sürede düzelir. İnsanlar çadırlarına değil de evlerine kavuşur.

Benim adıma güzel bir maç oldu. Arkadaşlarım bana çok destek oldu. Dört haftadır buradayım. Yıllardır buradaymış gibi kendimi hissediyorum. İlk maçımda iyi bir performans sergilemeye çalıştım. Üç buçuk sene önce Almanya’dan Türkiye’ye gelmiş, ilk büyük maçımı Beşiktaş’a karşı oynamıştım ve atmosferden çok etkilenmiştim. Burada oynamak istiyordum. Taraftarlarımızın bana destek olmasından mutluluk duydum. İnşallah iyi bir şekilde devam ederiz.” dedi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık