Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta yeni sezon formaları tanıtıldı

Beşiktaş'ta yeni sezon formaları tanıtıldı

Siyah-beyazlı kulüp, yeni sezon formalarını tanıttı. 120. yılını da kutlamaya başlayacağı bu özel sezonda, #SiyahBeyazınPeşinde sloganıyla formalarda; dürüstlük, tutku, tevazu, bağlılık ve geçmişe saygı gibi değerlere vurgu yapılıyor. Beşiktaş'ın ev sahibi formasında sadelik ön plana çıkarılırken siyah-beyaz kendinden çubuk desenli özel bir kumaş kullanıldı. Bu file çubuklar forma içindeki hava sirkülasyonunu maksimize ederken formaya da şık bir görünüm kazandırıyor.

Edinilen bilgilere göre; deplasman formasında ise kulübün tarihinde önemli yeri olan siyah-beyaz çubuklu desen yeniden yorumlanıyor. Geçmiş sezonlarda siyah ağırlıklı tasarlanan forma bu kez beyaz forma ile ortak bir tasarım diline sahip olacak şekilde beyaz ağırlıklı olarak tasarlandı. Üçüncü formada kullanılan renk ve desenler kartal tüyü deseninin harmanlanması neticesinde elde edildi. Bu forma aynı zamanda günlük stil forma konseptine güzel bir örnek olarak yeni sezonda yerini alıyor.

Beşiktaş'ın 2022-23 sezonu formalarının lansmanı; İkinci Başkan Engin Baltacı, Asbaşkanımız Serhan Çetinsaya, Genel Sekreter, Sponsorluk ve Pazarlama, İnsan Kaynakları ve İdari İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehtap Mutluşan Ferah, Sayman Üye, Mali İşler Finans ve IT’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kılıç, Dernekler ve Sosyal Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bayrak, Amatör Şubeler ve Süleyman Seba Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ateş, Pazarlama ve Sponsorluklardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cenk Sümer, Teknik Direktör Valérien Ismaël ve futbolcular ile forma göğüs sponsoru Rain’in Türkiye Genel Müdürü Mehmet Çamır’ın katılımlarıyla TFF Riva Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Lansmanda, Teknik Direktör Valérien Ismaël ile futbolcular; Josef de Souza, Gedson Fernandes, Necip Uysal, Kenan Karaman ve Umut Meraş, 2022-23 sezonu formaları basın mensuplarına tanıttılar.

ÖZEL TASARLANDI

Beşiktaş JK'den edinilen bilgilere göre; formalar hakkında aşağıdaki ifadelere yer verildi:

"Onurlu bir oyunu odağında tutan Kulübümüzün 120. yılını da kutlamaya başlayacağı bu özel sezonda, #SiyahBeyazınPeşinde sloganıyla formalarda; dürüstlük, tutku, tevazu, bağlılık ve geçmişe saygı gibi değerlere vurgu yapılıyor.

Beşiktaşımızın ev sahibi formasında sadelik ön plana çıkarılırken siyah-beyaz kendinden çubuk desenli özel bir kumaş kullanıldı. Bu file çubuklar forma içindeki hava sirkülasyonunu maksimize ederken formaya da şık bir görünüm kazandırıyor.



Deplasman formasında ise Kulübümüzün tarihinde önemli yeri olan siyah-beyaz çubuklu desen yeniden yorumlanıyor. Geçmiş sezonlarda siyah ağırlıklı tasarlanan forma bu kez beyaz forma ile ortak bir tasarım diline sahip olacak şekilde beyaz ağırlıklı olarak tasarlandı.



Üçüncü formada kullanılan renk ve desenler kartal tüyü deseninin adidas’ın futuristik tasarım dili ile harmanlanması neticesinde elde edildi. Bu forma aynı zamanda günlük stil forma konseptine güzel bir örnek olarak yeni sezonda yerini alıyor.



adidas’ın taraftarlarımızı da düşünerek günlük hayata da rahatlıkla uyum sağlayabileceği şekilde tasarladığı formalarda AEROREADY teknolojisi kullanıldı. adidas formalarına has bir kumaş olan AEROREADY, terin hızlı emilmesini ve aynı zamanda çabuk kurumasını sağlayarak sporcuya maksimum konfor sağlıyor. Beşiktaş formaları diğer tüm adidas performans ürünleri gibi FORMOTION teknolojisine de sahip. Bu teknoloji özel kalıp ve kesim tekniği ile sporcunun hareketlerine destek vererek performansını artırmasına yardımcı oluyor. Sürdürülebilir bir çevre için Beşiktaş formalarında kullanılan kumaşlar adidas’ın PRIMEGREEN tekonolojisi ile 0 geri dönüştürülen plastik materyallerden elde edildi.



Beşiktaşımızın bu üç yeni forması, aynı zamanda Kulübümüzün 120. kuruluş yılını karşılayacak forma seti olduğu için tüm formaların arkasında 120. yıl özel logosu yer alıyor."

Haber Videosu


Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık