Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta yeni planlama!

Beşiktaş'ta yeni planlama!

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, gelecek sezonun planlamasını yavaş yavaş yapıyor. Tecrübeli çalıştırıcının en önemli hedefi ise tecrübeli ve potansiyelli isimleri bir araya getirip, orta vadede başarılı olabilecek bir yapı inşa etmek. FANATİK'teki habere göre; bu doğrultuda ilk adımlar, yabancı oyuncular konusunda atılacak. Siyah-Beyazlı kulüpte şu anda 18 adet yabancı oyuncu var. Bu isimlerin tam 10 tanesi ile yollar ayrılacak. Yerlerine ise 4 adet nokta atışı transfer yapılması hedefleniyor.

SIRA YERLİYE GELECEK

Santos, böylece takımdaki yabancı oyuncu sayısını düşürüp, onların niteliklerini artırmanın peşinde olacak. Portekizli, sonra ise yerliler konusundaki kararını verecek. Fernando Santos, takımdaki yerli oyuncular arasında kalmasını ve gitmesini istediği isimlerin listesini yönetim ile paylaşacak. Ayrıca duruma göre yerli havuzundan Kara Kartal’a takviye yapılması gündemde. Portekizli’nin ana gündem maddelerinden biri de takımdaki altyapı oyuncuları...

ALTYAPIYA ÖNEM VERİLECEK

Bu sezonun büyük bir bölümünde başta Semih Kılıçsoy olmak üzere pek çok genç oyuncu, Siyah-Beyazlı formayı giymenin sevincini yaşadı. Santos da altyapıdaki oyuncuların kalitesinden bir hayli memnun. Yani gelecek sezon, gençlerin de kadroya monte edilmesi sağlanacak. Başarılı hoca, bu konuyla ilgili olarak gençlerle yaptığı toplantıda, “Sezon sonuna kadar kendinizi gösterin. Bu sezon sergileyeceğiniz performans, hem geleceğinizi belirleyecek hem de sizi daha iyi analiz etmemizi sağlayacak” dedi.

ROTA ŞİMDİDEN BELLİ

Yani sonuç olarak Beşiktaş, gelecek sezon planlamasını 3 adımda gerçekleştirecek. İlk olarak, yabancı oyuncu sayısı azaltılacak. Akabinde takımdaki yerlilerin durumu belli olacak. Sonrasında ise altyapıdaki oyuncularına takıma kazandırılması sağlanacak.

 

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık