Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta yeni hedef Milan'dan Messias!

Beşiktaş'ta yeni hedef Milan'dan Messias!

Rachid Ghezzal'ın sakatlıklardan bir türlü kurtulamaması nedeniyle sağ kanadı da güçlendirmek için düğmeye basan Beşiktaş, Ante Rebic’ten sonra Milan’dan ikinci yıldız için harekete geçti. Brezilyalı hücumcuyla yapılan görüşmelerde el sıkışıldı, İtalyan ekibiyle ise pazarlıklar devam ediyor.

Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş, Milan’dan bir yıldızı daha istiyor...  Ante Rebic için İtalyan devini ikna eden SiyahBeyazlılar, bu kez Junior Messias’ı takibe aldı. İtalyan medyası 32 yaşındaki Brezilyalı sağ kanat için pazarlıkların başladığını yazdı.

Beşiktaş kiralık istiyor

Calciomercato, Beşiktaş’ın kiralık olarak kadrosuna katmak istediği yıldızın sözleşmesinin son senesinde olduğunu vurguladı. Transferin önünde en önemli engelin bu olduğu aktarılırken, Torino’nun da oyuncunun peşinde olduğu kaydedildi. Milan’ın geçen sezon bonservisini aldığı Messias, İtalyan ekibinde 68 maça çıktı. 12 kez gol sevinci yaşarken 5 de asist yaptı. Tecrübeli futbolcu, daha önce Crotone, Gozzano ve Chieri formaları giydi.

Fanatik'in haberine göre yönetim, Messias için attığı ilk adımdan olumlu yanıt aldı. Bonservis için yapılan görüşmede Çizme temsilcisi 3.5 milyon Euro talep etti. 2.5 milyon öneren Siyah-Beyazlılar pazarlıklarını sürdürüyor.

Büyük ölçüde anlaşma sağlandı

Taraflar arasındaki görüşmelerin hayli sıcak ve olumlu ilerlediği kaydedildi. Oyuncu tarafıyla yapılan görüşmelerde ise büyük ölçüde el sıkışıldığı, Messias’la 3 yıllık mukavele konusunda söz kesildiği gelen haberler arasında.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık