Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar gelişmesi!

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar gelişmesi!

Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe'yi konuk eden ve sahadan 3-1'lik yenilgiyle ayrılan Beşiktaş'ta 5 futbolcunun kadro dışı bırakıldığı açıklanmıştı. Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ve Jean Onana'nın performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı kaldığı belirtilmişti. Edinilen bilgilere göre; yolların ayrılacağı konuşulan iki futbolcu için yeni bir plan hazırlandı. Yeni teknik direktör Fernando Santos, iki futbolcuyla da özel bir görüşme yapacak. İlk olarak şu anda İstanbul’da bulunan Rosier ile masaya oturulacak.

Fransız futbolcunun, ilk etapta kariyer planları ve takımda kalma isteği masaya yatırılacak. Sonrasında ise rota Aboubakar olacak. Kamerun Milli Takımı ile Afrika Kupası’nda bulunan Aboubakar’ın da fikirleri alınacak.

ÜÇ TAKIMA ÖNERİLDİ

Beşiktaş'ın yollarını ayırmaya hazırlandığı 31 yaşındaki golcünün menajeri tarafından Brezilya'da üç kulübe önerildiği ortaya çıktı. Brezilya'dan UOL'un haberine göre; Aboubakar, Gremio, Corinthians ve Palmeiras'a teklif edildi.

Luis Suarez ile yollarını ayıran Gremio teklife sıcak baktığı, ancak diğer kulüplerle bir transfer açık artırmasına girmek istemediği öğrenildi.

Corinthians ise oyuncunun yüksek taleplerine karşılık temkinli yaklaşıyor. Palmeiras ise oyuncuyu istemediklerini belirterek teklifi reddetti.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık