Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Temmuz 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Van Bronckhorst'un istediği 4 isim belli oldu!

Beşiktaş'ta Van Bronckhorst'un istediği 4 isim belli oldu!

Hollandalı teknik direktör Van Bronckhorst'u takımın başına getiren Beşiktaş'ta sürpriz transfer gelişmeleri yaşanıyor. Edinilen bilgilere göre; Van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda çalışmalarına hız veren siyah beyazlılar 4 isim üzerine yoğun çalışmalar başladı.

SAVUNMAYA ALMAN PANZERİ!

Savunma hattını güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Borussia Dortmund ile sözleşmesi sona eren deneyimli stoper Mats Hummels için devreye girdi.

Siyah-beyazlı yönetim 35 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek için görüşmelere başladı. Avrupa ve Suudi Arabistan'dan da teklifler alan Hummels'in kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği belirtildi. 

Bu sezon Dortmund formasıyla 40 maçta görev alan yıldız oyuncu 4 gol 1 asistlik performans sergiledi.

ANDRADE İÇİN PAZARLIKLAR BAŞLADI!

Portekiz basınında yer alan haberde ise Beşiktaş, Karabağ takımında forma giyen Leandro Andrade'yi kadrosuna katmak için harekete geçti.

Orta saha oyuncusunun menajeri ile görüşme gerçekleştiren siyah beyazlı yönetim oyuncunun transferi için pazarlıklara başladı.

Beşiktaş'ın yıldız oyuncu için 4 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini karşılayacağı aktarıldı.

Andrade, bu sezon toplam 55 maçta 13 gol, 18 asistlik performans sergiledi.

EURO 2024 SONRASI GÖRÜŞME YAPILACAK!

Orta saha dinamizmini güçlendirmek isteyen Siyah-Beyazlı yönetimin Borussia Dortmund'da forma giyen milli futbolcu Salih Özcan ile EURO 2024 sonrası görüşme gerçekleştirecek. Hollandalı çalıştırıcının Salih Özcan için olumlu geri dönüş yaptığı kaydedildi.

26 yaşındaki futbolcu, bu sezon Borussia Dortmund'da 27 maçta 1543 dakika forma şansı bulurken gol ya da asist katkısı veremedi.

ESKİ ÖĞRENCİSİNİ İSTİYOR!

Yeni sezonda sağ bek takviyesi yapması beklenen Siyah beyazlılar, Rangers forma giyen yeni teknik direktör Giovanni van Bronckhorst birlikte çalışan James Tavernier transferini bitirmek istiyor.

32 yaşındaki sağ bekle ilgili yönetimin harekete geçeceği de gelen bilgiler arasında.

Geçtiğimiz sezon Rangers formasıyla 58 resmi maça çıkan James Tavernier bu karşılaşmalarda 24 gol, 12 asistlik skor katkısı sağladı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık