Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta transfer için orta saha harekatı!

Beşiktaş'ta transfer için orta saha harekatı!

Bu sezonki lig sıralaması belli olmayan, önümüzdeki sezonun planlamasına başlayan Beşiktaş ile ilgili art arda transfer iddiaları ortaya atılıyor.

Edinilen bilgilere göre; Amir Hadziahmetovic takviyesi ve Gedson Fernandes ile Salih Uçan'ın formuna rağmen orta sahaya oyuncu bakan siyah-beyazlıların, 2019-20 sezonunda Beşiktaş'ta kiralık forma giyen Elneny'nin peşinde olduğu belirtildi. Mısır medyası, Arsenal cephesinin, sözleşmesi Haziran 2024'ta sona erecek Elneny'nin de yeniden siyah-beyazlı formayı giyebileceğini duyurdu.

Kartal'ın gündeminde Miha Zajc, Ozan Tufan ve Barrios da var.

MERT GÜNOK’LA 2025’E

Şenol Güneş ile performansı zirve yapan Mert Günok'a siyah-beyazlı yönetim, 1 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen artı 2 yıl önermeye hazırlanıyor. Bu sezon ligde 20 karşılaşmada forma giyip bunların 7'sinde kalesini gole kapatan 34 yaşındaki file bekçisinin aldığı ücretin revize edilmesi de gündemde.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık