Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta transfer harekatı! 3 isim birden

Beşiktaş'ta transfer harekatı! 3 isim birden

Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarda bulunan Beşiktaş, birçok isim konusunda atağa geçti.

Edinilen bilgilere göre; Udinese ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde bulunan Roberto Pereyra’ya teklifini ileten yönetim, süre isteyen oyuncunun cevabını bekliyor. 32 yaşındaki orta sahanın Beşiktaş’a cuma gününe kadar cevap vermesi bekleniyor.

Daniel Amartey saatler içinde bitebilir

Leicester City’le sözleşmesi sona eren Daniel Amartey’le anlaşma sağlayan Siyah-Beyazlılar, Ganalı stoperi kadrosuna katmak için geri sayımda... Deneyimli ismi saatler içinde İstanbul’a getirmeyi planlayan Kartal, sonrasında deneyimli savunmacıyı Almanya’daki kampa gönderecek.

Lyanco için yoğun mesai

Beşiktaş Yönetimi, teknik direktör Şenol Güneş’in ısrarla bitirilmesini istediği sağ stoper için operasyona devam ediyor. Asbaşkan Emre Kocadağ, transfer çalışmaları için İzmir’e gitti. Göztepe ile hazırlık maçı yapmak için İzmir’de bulunan Southampton’lı yöneticilerle görüştü. Lyanco’yu istedi. Daha önce 4 milyon Euro’luk teklifini 5 milyon Euro’ya yükselten Siyah-Beyazlılar’ın Southampton’ı ikna etmek için bir sonraki satış, bonus gibi ekstra primler kullanmayı planladığı bildirildi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık