Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

30 Nisan 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta transfer gündemi stoper, orta saha, forvet

Beşiktaş'ta transfer gündemi stoper, orta saha, forvet

Beşiktaş, orta sahasına yeni bir Türk oyuncu kazandırmak için gün sayıyor... Yönetim, sezon sonunda büyük değişimin yaşanacağı orta saha hattına yıldız ismi istiyor. Siyah-Beyazlılar yaz transfer döneminde en büyük bütçeyi, golcü transferinde kullanacak. Listede iki forvet var. Edinilen bilgilere göre; Ligde bu sezon aradığını bulamayan Beşiktaş, yeni dönemde şampiyonluk getirecek kadro için düğmeye bastı. Hasan Arat ve ekibi, teknik direktör Fernando Santos'un geleceği belirsiz olsa da operasyonlara başladı. Portekizli hocanın, Türkiye Kupası'nı alması durumunda takımda kalması bekleniyor. Ancak kupa şansı da kaçarsa tecrübeli çalıştırıcı Haziran ayında yolcu.

Siyah-Beyazlılar yeni sezonda kadroda ciddi değişime gidecek. İskeleti tamamen değiştirmeyi amaçlayan yönetim, stoper, orta saha ve forvet için kolları sıvadı. Kara Kartal, Valencia’dan ayrılmasının ardından ara transfer döneminde gündemine aldıkları Brezilyalı stoper Gabriel Paulista’yla yapılan temaslarda büyük aşama kaydetmişti. 33 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için hazırlanırken, bir anda Atletico Madrid’in devreye girmesinin ardından deneyimli isim, Atleti’yi tercih etmişti. La Liga deviyle sezon sonuna kadar el sıkışan başarılı oyuncu, İspanyol basınına göre yeni macerasından mutlu değil... Bu gelişme sonrasında oyuncu cephesinde gözler, tekrar Beşiktaş’a çevrilmiş durumda.

İdareciler, deneyimli ismi kadrosuna katmaya sıcak. Ancak son karar, teknik direktör Fernando Santos’ta olacak. Stoperde büyük bir değişime gitmeye hazırlanan Kara Kartal’ın, lig bitiminde boşa çıkacak olan 1,87’lik stoperi bedelsiz olarak kadrosuna katacağı tahmin ediliyor. Paulista’nın Beşiktaş’ın yaz transfer dönemindeki ilk transferlerinden biri olması oldukça muhtemel... Beşiktaş’ın, devre arasında olduğu gibi deneyimli isme 1 artı bir yıllık sözleşme teklif etmesi bekleniyor.

ORTA ALANDA BÜYÜK DEĞİŞİM

Kara Kartal’da sezon sonunda büyük değişim yaşanması beklenen yerlerin arasında orta saha hattı da geliyor. Salih Uçan ile yaşanan sözleşme krizi sonrasında Beşiktaş Yönetimi, rotayı alternatif isimlere kırmaya başladı. Siyah-Beyazlılar’ın listesindeki isimlerden biri de Okay Yokuşlu. İngiltere Championship ekiplerinden West Bromwich Albion forması giyen tecrübeli orta sahanın 2025 yazında sözleşmesinin bitecek oluşu, bu transferin önünü açıyor.  Son iki sezonda neredeyse maç kaçırmayan 30 yaşındaki futbolcu, istikrarlı yapısıyla ön plana çıkıyor. Beşiktaş Yönetimi, Okay için görüşmelerini hızlandıracak. Piyasa değeri 3 milyon Euro bandında olan Okay’la Trabzonspor da ilgileniyor. Başarılı oyuncunun da Süper Lig’e dönmeye olumlu baktığı ifade edildi. 

CENK TOSUN'LA YOLLAR AYRILIYOR

Kara Kartal’da sezon sonunda santrfor hattındaki 4 ismin 3’üyle yol ayrımına gidilecek. Cenk Tosun’un sözleşmesi uzatılmayacak. Vincent Aboubakar ve Jackson Muleka ise bonservisleriyle yollanacak. Golcü olarak yeni sezonda şimdiki ekipten sadece Semih Kılıçsoy olacak. 

KESENİN AĞZI AÇILIYOR

Beşiktaş Yönetimi, en büyük harcamayı hücum hattı için yapacak. Bu planlamada ön plana çıkan 2 isim var. İlki, Bayer Leverkusen’in 28 yaşındaki Çek golcüsü Patrik Schick... Piyasa değeri 22 milyon Euro olan 1,91’lik golcü, transfer piyasasının gözdelerinden... Listede ikinci sırada AZ Alkmaar’ın Yunan süper golcüsü Vangelis Pavlidis yer alıyor. Hollanda Ligi’nde gol krallığına koşan 1,86’lık Selanik doğumlu santrforun piyasa değeri 22 milyon Euro seviyesinde...  İki isimden birini Kartal yapmak isteyen yönetim, ayrıca bir golcü daha alacak. 

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık