Trendyol Süper Lig'in 23. hafta mücadelesinde Beşiktaş, deplasmanda Sivasspor'u iki golle mağlup etti. Siyah-beyazlıların gollerini Emirhan Topçu ve Joao Mario kaydetti. Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş, Ole Gunnar Solskjaer yönetiminde ligdeki ilk galibiyetini alırken teknik ekibe yeni dahil olan isimlerden Tom Green de görevine başladı. HT Spor'da yer alan haberde daha önce Tom Green'in Sivasspor maçını tribünden takip ettiği ve karşılaşmanın görüntülerinin özel bir cihazla anında teknik ekibe aktarıldığı belirtildi.
Green, daha önce Molde ve Manchester United'da da Ole Gunnar Solskjaer'le birlikte çalışmıştı. 2017 yılında Manchester United'da çalışmaya başlayan Green, geçtiğimiz hafta İstanbul'a geldi. Solskjaer, Türkiye Kupası'nda Kırıklarelispor'la oynanan maçın ardından yaptığı açıklamada, "Tom, futbol görüşü çok iyi olan bir analizci. Daha önce birlikte çalıştım. Bize değer katacak." ifadelerini kullanmıştı.
Editör: Spor Servisi
Haber Yorumları
Yorum Yazın
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.