Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Temmuz 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş’ta Stefan Savic’le yoğun pazarlık

Beşiktaş’ta Stefan Savic’le yoğun pazarlık

Beşiktaş Yönetimi, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un raporu doğrultusunda ilk etapta stoper almak için çalışmalarını sürdürürken gündemindeki Stefan Savic’in menajeriyle masaya oturdu. İstanbul’da bir araya gelen taraflar ilk etapta anlaşma sağlayamadı. Edinilen bilgilere göre; Atletico Madrid’de forma giyen deneyimli oyuncu yıllık 4 milyon Euro ücret isterken bu rakamı yüksek bulan siyah beyazlılar indirim talep etti. Atletico ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan ve buradan 4.5 milyon Euro alan Karadağlı oyuncu daha düşük rakama ikna edilebilirse 2+1 yıllık anlaşma için protokol yapılacak. Ardından da Atletico Madrid ile masaya oturulacak. 

Bu sezon Atletico formasıyla 33 resmi maça çıkan 33 yaşındaki savunmacı, gol ya da asist katkısı veremezken 2349 dakika sahada kaldı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık