Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta şok sakatlık! Cenk Tosun devam edemedi

Beşiktaş'ta şok sakatlık! Cenk Tosun devam edemedi

Beşiktaş'ın Giresunspor ile oynadığı karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Cenk Tosun, 33 dakika sahada kalabildi. Edinilen bilgilere göre; Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında sahasında Bitexen Giresunspor’u konuk eden Beşiktaş’ta Cenk Tosun, ilk yarı sona ermeden oyundan çıktı.

Son haftalardaki performansı ile dikkat çeken ve Fenerbahçe derbisinde ağlara gönderdiği iki golle galibiyette büyük pay sahibi olan Cenk Tosun, karşılaşmanın 33. dakikasında yaşadığı sakatlık nedeniyle yerini Gedson Fernandes’e bıraktı.

Topsuz alanda kendisini yerde bırakan Cenk Tosun’a yapılan ilk mühalenin ardından sağlık ekibi değişiklik yapılmasını istedi. Bunun üzerine oyundan alınan golcü futbolcunun yerine Gedson Fernandes oyuna girerken, kaptanlık pazubandı da Rachid Ghezzal’a geçti.

Şenol Güneş’in göreve gelmesinin ardından ilk 11’in değişmez isimlerinden biri olan Cenk Tosun, bu sezon Beşiktaş formasıyla 27 maçta 15 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi.

SİSTEM DE DEĞİŞTİ

Cenk Tosun’un yerine Gedson Fernandes’i oyuna alan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, sistemde de değişikliğe gitmek zorunda kaldı.

Maça ileride Cenk Tosun-Vincent Aboubakar ikilisi ile başlayan Şenol Güneş, Gedson Fernandes’in orta sahaya gelmesi ile birlikte tek forvete döndü. Amir Hadziahmetovic ve Salih Uçan’ın yanına gelen Gedson Fernandes, orta sahayı üçlemiş oldu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık