Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta sıkı yönetim ilan edildi!..

Beşiktaş'ta sıkı yönetim ilan edildi!..

Beşiktaş’ta OHAL ilan edildi. Siyah-beyazlılar, kötü gidişe son vermek için tepeden tırnağa değişim sürecine giriyor. Edinilen bilgilere göre; Başkan Ahmet Nur Çebi, Asbaşkan Emre Kocadağ ve ekibiyle birlikte Ümraniye'ye üs kuracak. Daha önce profesyonellere tesisleri emanet eden yönetim, yaşanan sorunlar sonrasında teknik ekip ile futbolcularla tek tek ilgilenecek. Birçok futbolcunun performansının düşüşü nedeniyle bazı isimlerin özel hayatı yakından takip edilecek.

FİZİKEN DÜŞÜŞ VAR

Trabzonspor yenilgisinin ardından “Sorumluluk bana ait, bazı şeyleri değiştirmek için çalışacağız” diyen Sergen Yalçın, gaza basacak. Yalçın ve ekibi, milli arada oyuncularının performanslarını yukarıya çıkarmak için özel çalışmalar yapacak. Takımın fizik ve kondisyon açısından çok düşüş yaşadığını düşünen Yalçın, kondisyon ekibine yeni metodların uygulanması için talimatları verecek. Antrenman metodlarında değişime gidilecek.

Ve en büyük sorunlardan biri sakatlıklar… Antrenmandaki kondisyon yüklemelerini araştıran Yalçın ile yönetim, ortak bir çalışmayla sakatlıkların önüne geçmeye çalışacak. 11 futbolcunun toplamda 14 kez kas sakatlığı yaşadığı tespit edildi. Yönetimin gerekirse kondisyon ekibine yeni isimleri dahil etmesi bekleniyor. Öte yandan devre arasında 1 stoper ve 1 golcü transferi yapılması için çalışmalar başladı.

VIDA BEKLEMEYE ALINDI

Beşiktaş’ta Domagoj Vida'nın yeni sözleşmesi sıkıntıya girdi. Hırvat futbolcunun performansındaki hızlı düşüş siyah-beyazlı yönetimin aklında soru işaretleri bıraktı. Vida'yla ilgili gelecek sezon için kaygıları bulunan yönetim, tecrübeli savunmacıyla sözleşme yenilemeyi şimdilik düşünmüyor. Sezon sonuna doğru Vida'nın performansı yükselirse yeni sözleşme konusu yeniden masaya yatırılacak.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık