Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Mart 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta seri başlatmak için hedef Alanya!..

Beşiktaş'ta seri başlatmak için hedef Alanya!..

Siyah-Beyazlılar’ın, 12. haftada aldıkları 2-1’lik Trabzonspor mağlubiyeti sonrasında zirveyle olan puan farkı 10’a yükselmişti. Milli arayı toparlanma şansı olarak gören teknik direktör Sergen Yalçın, bir yandan takımını hazırlarken diğer yandan çıkış programı üzerinde duruyor.

Kondisyon ve güç anlamında eksikleri bulunan takımını bu 2 konuda geliştirmeye yönelik bir program uygulayan Yalçın, ek olarak sakatlığı bulunan isimlerin de takıma bu sürede dönmesiyle Alanyaspor karşılaşmasıyla birlikte yeni bir seriye başlamayı hedefliyor. Tedavileri süren Can Bozdoğan ve Michy Batshuayi’nin Alanya maçına yüzde 100 hazır olarak çıkması planlanıyor,

Daha az seyahat avantajı

Süper Lig ’de 13. haftada Alanyaspor’la deplasmanda oynayacakları karşılaşma sonrasında çıkacakları 5 müsabakayı da İstanbul’da yapacak olan Kara Kartal’da teknik direktör Sergen Yalçın, bu periyottan 18 puanla çıkmayı hedefliyor. Zirve yarışına tekrar dahil olabilmek için seri galibiyetlere ihtiyacı bulunan Sergen Yalçın, İstanbul’da oynayacakları maçların fazla olması ve Kasım ayı içerisinde daha az seyahat edecek olmalarını avantaja çevirmeyi planlıyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık