Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın’dan sonra B planı devrede

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın’dan sonra B planı devrede

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Sergen Yalçın’dan sonra B planını kısa sürede devreye soktuklarını belirten Kazancı “Şu anda Portekiz Ligi’nin en başarılı teknik adamı, Estoril’in başında bulunan Bruno Pinheiro ve ekibi ile anlaştık. Raporumu yönetime sundum. Kararı başkanımız Ahmet Nur Çebi verecek” dedi.

Beşiktaş’ta yönetim F.Bahçe derbisine Önder Karaveli ile çıkma kararı alırken sezonun devamında takımın başında kimin olacağı ile ilgili çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor.

Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, Sergen Yalçın’dan sonra B planını kısa sürede gündeme soktuklarını belirtirken, şunları söyledi: “Şu anda Portekiz Ligi’nin en başarılı teknik adamı, Estoril’in başında bulunan Bruno Pinheiro ve ekibi ile anlaştık. Tüm ekonomik ve teknik bilgileri rapor halinde yönetime sundum. Kararı başkanımız Ahmet Nur Çebi verecek.”

YERLİ TEKNİK ADAMLAR HALA MASADA

Kazancı, Sergen Yalçın’ın ardından göreve yerli bir teknik adamın da gelebileceğini ifade ederken bu konunun yönetim kurulunun vereceği karar sonrasında netleşeceğini ifade etti. Pazartesi günü Yeni Teknik Direktör için toplanan siyah beyazlılarda birçok isim gündeme gelirken, yönetimin öncelikli olarak yeni hocanın yabancı mı yoksa yerli mi olacağına karar vermesi bekleniyor. Bu kararın verilmesinin ardından ise Beşiktaş’ın yeni hocası belli olacak. Yabancılarda Bruno Pinheiro yerlilerde ise Şenol Güneş ve Rıza Çalımbay isimleri öne çıkıyor.

ESTORIL EN AZ 350 BİN EURO İSTİYOR

Portekiz basınında da Bruno Pinheiro ve Beşiktaş ile ilgili haberlerin ardı arkası kesilmiyor. A Bola, siyah beyazlıların 600 bin Euro maaş teklif ettiği 45 yaşındaki teknik adamın meydan okumaya istekli olduğunu yazdı. Ancak gazete haberinde kulübü Estoril’in fesih için önerilecek rakamın 350 bin Euro’yu geçmediği sürece teknik direktörü bırakmaya istekli olmadığını da okuyucularıyla paylaştı. Öte yandan F.Bahçe ile pazar günü oynanacak derbi maçın biletleri bugün saat 11.00’de satışa çıktı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık