Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

01 Mayıs 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe kolları sıvadı!

Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe kolları sıvadı!

Topraktepe, futbolcularıyla yaptığı toplantıda, Ankaragücü ile biri ligde biri kupada olmak üzere iki maç yapacaklarını hatırlatarak “Çok iyi bir kadroya sahibiz. Şanssız bir dönemden geçtik, o günleri unutmanızı istiyorum. Türkiye Kupası’nı kazanacak güçteyiz, sizlere inanıyorum” dedi. Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Topraktepe, Futbol Direktörü Samet Aybaba ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar’la da bir görüşme yaparken önceliklerinin Türkiye Kupası’nı kazanmak olduğunun altını çizdi.

Selefi Fernando Santos’tan övgüyle bahseden Topraktepe, “Santos çok değerli bir teknik adamdı, geldiği günden bu yana çok çalıştı, uğraştı, mücadele etti. Bazen aşı tutmayabiliyor. Kendi sistemimizi takımda uygulamaya çalışacağız. Yoğun bir çalışma içindeyiz. Önceliğimiz Türkiye Kupası’nı kazanmak” diye konuştu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık