Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Şenol Güneş’ten Davy Klaassen'e veto, Demarai Gray'e onay!

Beşiktaş'ta Şenol Güneş’ten Davy Klaassen'e veto, Demarai Gray'e onay!

Beşiktaş’ta Teknik Direktör Şenol Güneş’ten, menajerler tarafından önerilen Ajax’ın kaptanına veto geldi. Ajax’ın 2.5 milyon Euro bonservis bedeli istediği yıldız oyuncu için siyah beyazlı yöneticiler teknik direktör Şenol Güneş’in fikrini sordu. “Çok iyi bir oyuncu ancak sistemimize uygun değil. Burada verimli olamaz” yanıtını veren deneyimli teknik adam Everton’ın Jamaikalı oyuncusu Demarai Gray’i istedi.

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’a menajerler tarafından önerilen ve maliyeti da yüksek olmayan Davy Klaassen teknik heyetten veto yedi...

Beşiktaş yönetimi. Ajax’ın 30 yaşındaki oyuncusu için Hollanda ekibi ile temasa geçerek nabız yokladı. Hollanda ekibinin yöneticileri kaptanları için 2.5 milyon Euro bonservis bedeli belirledi. Bunun üzerine yöneticiler teknik direktör Şenol Güneş’le temasa geçerek “Böyle bir oyuncu önerildi, geçmişteki performansı malum, maliyeti de uygun, siz ne dersiniz?” diye sordu.

GRAY İÇİN KİRALAMA FORMÜLÜ

Güneş’in yöneticilere “Klaassen’in kalitesi tartışılmaz, gerçekten çok iyi bir oyuncu ancak sistemimize uygun değil. Burada verimli olamaz. Sırf Transfer etmiş olmamak için oyuncu almayalım” dediği öğrenildi.

Güneş’in yöneticilere öncelikle bir kanat alınması istediği öğrenilirken deneyimli çalıştırıcının gönlündeki ismin Everton’dan Demarai Gray olduğu belirtildi. Piyasa değeri 20 milyon Euro olan Jamaikalı oyuncu için Everton’a kiralama teklifiyle gidileceği gelen haberler arasında.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık