Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Şenol Güneş ve Talisca'dan bilmece gibi açıklamalar!

Beşiktaş'ta Şenol Güneş ve Talisca'dan bilmece gibi açıklamalar!

Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr’da forma giyen Anderson Talisca, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in açıklamalarının ardından gece geç saatlerde sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu.

SÖZCÜ'den edinilen bilgilere göre; 29 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, yaptığı açıklamada bir nevi Şenol Güneş’e cevap verirken ayrılığa niyeti olmadığını belirtti.

ŞENOL GÜNEŞ’İN SÖZLERİ

Şenol Güneş’in basın mensuplarına yaptığı açıklamada “Talisca ile konuştum. Görüntülü de konuştum. Özlediğini ve gelmek istediğini söyledi. Ama 10 milyon Euro’dan aşağıya değil. Talisca, almak taraftara daha farklı bir heyecan katar. Alınsa başka oyuncu almaya gerek yok çünkü fazla mevki için alternatif haline getiriyor. O tarza daha uygun fiyata farklı bir oyuncu bulursan yine alırız.” şeklindeki sözleri, siyah-beyazlı camiada heyecan yarattı.

ANDERSON TALISCA’NIN CEVABI

Talisca açıklamasında, “Son zamanlarda çıkan yalan haberlerin aksine herhangi bir transfer görüşmesi yapmadım. Ayrıca Al-Nassr’dan ayrılmaya niyetim yok. Burada mutluyum ve kontratımı 3 yıl yeniledim. Önümüzdeki sezona odaklanmaya devam ediyorum” ifadelerini kullandı.

Al-Nassr’da Cristiano Ronaldo ve Saido Mane ile takım arkadaşı olan Talisca, kulübünde toplam 64 maça çıkıp 44 gol ve 8 asistlik performans sergiledi.

BEŞİKTAŞ TARAFTARI UNUTAMADI

Şenol Güneş’in ismini verdikten sonra sosyal medyada büyük heyecan yaşayan Beşiktaş taraftarı, Talisca’yı yenien takımda görmek istiyor.

Brezilyalı oyuncu 2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarında Benfica’dan kiralık olarak gelmiş ve siyah-beyazlı formayla 1 Süper Lig şampiyonluğu yaşayıp Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu ve UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek final görmüştü.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık