Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Şenol Güneş ve oyuncularından açıklamalar!

Beşiktaş'ta Şenol Güneş ve oyuncularından açıklamalar!

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda Fraport-Tav Antalyaspor ile yaptığı maçtan 3-1 galip ayrıldı. Kara Kartal'ın 3 golünü Aboubakar (2 tane) ve Cenk kaydetti. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan siyah-beyazlılar şöyle konuştu:

Teknik Direktör Şenol Güneş

 

“Hep geriden geliyoruz. Bugün hep ileri gitmeyi düşündük. Oyun olarak mesafe aldık. Takım oyununda daha iyi olduğumuzu düşünüyorum. Bugün sadece kazanmayı düşününce oyun da ikinci plana düştü. Duran toptan yediğimiz gol rakibin direncini artırdı. İkinci yarı oyun üstünlüğü ve goller geldi. İlk yarıda oyuna hakim olmalıydık. Üç gol ve pozisyonlar bulduk. Zor bir maçtı.  İlk yarıda oyun tempomuz iyi değildi. Becerikli oyuncularımızın attıkları gollerle kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum, onlarla gurur duyuyorum. Daha iyi olmalarını bekliyorum. Oyunumuz her rakibe karşı üstün olmalı, galibiyet arkasından gelir.”

Vincent Aboubakar

 

“Takıma daha önce katılsaydım nasıl olurdu bilemiyorum. Bugün çok iyi çalıştık. İyi mücadele ettik. Öz güven kazanarak yolumuza devam ediyoruz. Maçı kazanmak için her şeyi yapıyoruz. İlk yarı iyi değildik. İkinci yarı reaksiyon gösterdik. Böyle devam edeceğiz. Tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Kalitemiz var. Bazen sahada zor anlar yaşıyoruz. Beraber mücadele ederek maçları lehimize çeviriyoruz. Maçı bırakmıyoruz. Gol atmak, kazanmak için ısrar ediyoruz. Ben mutluyum, arkadaşlarım mutlu, taraftarlarımız mutlu."

Amir Hadziahmetovic

 

“Maça iyi başlayamadık. İlk otuz dakika istediğimiz gibi değildi. Sonra ritim bulduk. İkinci yarıda oyunu domine ettik. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Önümüzde üç maç var, tüm puanlara talibiz. Galatasaray maçında da oyunun başında ritim bulamamıştık, sonrasında çözüm ürettik ve oyunu domine ettik.”

Tayfur Bingöl

 

“Üç puanı aldık, rakiplerimizin puan kaybetmelerini bekliyoruz. Beşiktaş’ın şampiyon olmasını hayal ediyorum, umarım hayalim gerçek olur. Şenol Güneş’in gelmesiyle takımda birlik ve beraberlik arttı. Galibiyet serileri yaptık, derbileri kazandık. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık