Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Şenol Güneş, N’Koudou ve Saiss'i kadroda düşünmüyor

Beşiktaş'ta Şenol Güneş, N’Koudou ve Saiss'i kadroda düşünmüyor

Ara transfer döneminde Vincent Aboubakar, Alexandru Maxim, Amir Hadziahmetovic, Onur Bulut ve Omar Colley’i renklerine bağlayan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in Georges Kevin N’Koudou ve Romain Saiss’i gözden çıkardığı öne sürüldü. Spor Arena'dan İsmail Er'in aktardıklarına göre; Deneyimli teknik adamın özellikle çok istikrarsız bir performans çizen N’Koudou’dan memnun olmadığı, Dünya Kupası’nda Fas forması ile dikkatleri üzerine çeken ve çok sayıda talibi olan Saiss’e de taktik anlayışına uymadığı için çok sıcak bakmadığı gelen haberler arasında. Nitekim ara transfer döneminde Saiss’in takımdan ayrılma ihtimali ortaya çıkmış, Şenol Güneş rotasyonda yeni transfer Tayyip Talha ve Welinton’u kullanmaya başlamıştı.

ÇiN’DEN TALiP VAR

Siyah beyazlı kulüp N’Koudou’yu Adana Demirspor’a önerirken Çin’den birkaç kulüple temasa geçmişti. Her ne kadar Avrupa’da transfer bittiyse de Çin gibi opsiyonlar hala masada olurken Saiss’in de tıpkı N’Koudou gibi transfer dönemi süren bir ülkeye takasla veya kiralık verilebileceği belirtildi. Bu sezon N’Koudou 21, Saiss 17 resmi maçta Beşiktaş forması giydi. Valerien Ismael’in iki gözdesi Güneş döneminde gözden düştü.

VALENTiN ROSiER RAHATSIZ

Beşiktaş’ta son haftalarda performansının düştüğü yönünde eleştiriler alan ve moralinin bozuk olduğu öğrenilen Valentin Rosier’in de ara transfer döneminde takımdan ayrılmak istediği belirtildi. Güneş’in Fransız sağ beke izin vermediği ve yönetime de kalması yönünde rapor sunduğu gelen haberler arasında.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık