Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Şenol Güneş neşteri vuruyor!

Beşiktaş'ta Şenol Güneş neşteri vuruyor!

Beşiktaş, Konferans Ligi grupları açılış haftasındaki Club Brugge maçına hazırlanıyor. Teknik patron Şenol Güneş, Trabzonspor hezimeti sonrası kadroda değişikliklere gitmeyi planlıyor. SÖZCÜ'den Doğan Gündoğdu'nun haberine göre; Güneş ilk neşteri orta sahaya vurulacak. Salih Uçan kulübeye çekilecek ve Alex Oxlade-Chamberlain ilk 11’de görev yapacak. Ayrıca üst üste yüksek efor sergileyen Gedson’un dinlendirilmesi, Bakhtiyor Zaynutdinov’un sahaya sürülmesi ihtimaller dahilinde.

B PLANI GHEZZAL

Takımın as isimleri de kadroya dönüyor. Arthur Masuaku sol bekteki yerini alacak, Vincent Aboubakar da santrforda bir numaralı gol umudu olacak. Rachid Ghezzal’ı yakından izleyen Güneş ve ekibi, bu oyuncunun idman performansını beğenirse ilk 11’e alabilir. Ancak şimdilik Milot Rashica bir adım önde. Jackson Muleka ise ilk 11’deki yerine dönecek ve sol forvet olarak görev yapacak. Cenk Tosun ve Ante Rebic hamle oyuncusu olarak kullanılacak.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık